Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
sábado, 17 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cinquanta alumnes participaran en els nous quatre cursos de Formació Professional a Alzira

Declaracions d’Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació


 

.-000403

Segons explica el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «aquests cursos, dirigits a desocupats/es que figuren inscrits/es com a demandants al SERVEF,  estan subvencionats per la Conselleria també la contractació dels docents i els auxiliars administratius, i l’objectiu del qual és proporcionar a l’alumnat una qualificació professional apta, per a facilitar-los la inserció en el mercat laboral, especialment en l’àmbit de l’administració d’empreses, del sector de la dependència i en medi ambient. El total de la subvenció ascendeix a més de 93.000 euros i beneficiaran a 50 alumnes a més de la contractació de 4 docents, les bases de les quals es publicaran en IDEA.»

Estos son els cursos que la Conselleria d’Economia Sostenible ha aprovat: per una banda, un de formació i pràctiques professionals no laborals un de 440 hores d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals per a 10 alumnes; un altre de 460 hores d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials per a 10 alumnes; un curs de formació teòrico-pràctica un de 110 hores d’Execució de Treballs en Altura en els Arbres per a 15 alumnes; i, per altra banda, un altre de 100 hores d’Administració de Sistemes de Gestió de la Informació per a 15 alumnes. Els cursos es realitzaran a les instal·lacions d’IDEA.

E6D


 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal