Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El tradicional betlem ubicat al Paratge Natural de la Murta es pot visitar fins al 8 de gener de 2017

Un grup de voluntaris es va fer càrrec de muntar el betlem, en el Sender Local – 81, la Senda Botànica, en la part de l’ombria del Paratge Natural Municipal


 


.-000337
 

Des de la Regidoria de Patrimoni Cultural i Turisme es comunica que, a causa de les fortes pluges del passat cap de setmana, ens veiérem en la necessitat de desconvocar la tradicional pujada del betlem, per seguretat dels participants. No obstant, un grup de voluntaris es va fer càrrec de muntar el betlem, en el Sender Local – 81, la Senda Botànica, en la part de l’ombria del Paratge Natural Municipal de la Murta, un lloc molt atractiu, on hi ha un excel•lent mirador de la Vall, i des d’on es poden contemplar les ruïnes del monestir de Jerònims. El sender naix a l’entrada de la finca i puja per darrere de la Casa del Guarda.

El betlem estarà en esta ubicació, per a tots aquells que vullguen visitar-lo, durant les festes nadalenques i de Cap d’Any, fins al diumenge 8 de gener que, si l’oratge ho permet, està prevista la concentració dels participants a les 9.00 en l’aparcament de la Murta, per a pujar a arreplegar-lo.

Recordem que des que el Centro Excursionista de Alcira CEA començà a organitzar este costum, allà en l’any 1958, es van fer 19 edicions, l’última en 1977, en el cim de la Ratlla, van passar 22 anys fins que el Museu va recuperar esta activitat per a fomentar el senderisme en les muntanyes del terme municipal, de manera que al desembre de 1999, va ser la primera pujada, d’esta segona etapa, en el pic de la Ratlla, en memòria de l’última vegada que es va produir este fet. D’esta manera, són ja 18 edicions ininterrompudes que ja quasi s’igualen a les realitzades pel CEA. És una activitat que ha permés a molts, menuts i majors, tindre un contacte amb la natura i conéixer, d’esta manera, atractius espais dels paratges naturals municipals de la Murta i la Casella.

La regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, aprofita l’ocasió i anima a tots els veïns i veïnes de la ciutat i la comarca a visitar el betlem durant estes dates, i gaudir de l’esplèndid entorn d’este paratge alzireny.

 
Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


.-000336




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividadesReligión y Culto

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal