Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 L’Ajuntament d’Alzira desmentix que el Cementeri Municipal estiga brut

"Podem presumir de tindre un dels cementeris més nets i cuidats de tota la província, per tal es de molt mal gust fer acusacions amb la finalitat d'acusar a l'equip de govern de no fer les coses com cal"


 


.-000189

Davant la carta al director dirigida a El Seis Doble per "la Rana", Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, vol desmentir els arguments que s'aporten.

Este matí el regidor ha anat al cementeri i s'ha reunit amb els treballadors del mateix; li han traslladat la seua indignació davant les acusacions de dita carta, sense aportar cap document gràfic que posant de manifest el fet que es denuncia.

"Podem presumir de tindre un dels cementeris més nets i cuidats de tota la província, per tal es de molt mal gust fer acusacions amb la  finalitat d'acusar a l'equip de govern de no fer les coses com cal", ha assenyalat Fernando Pascual, qui ha defensat el treball que porten endavant els treballadors del cementeri.

Des de la Regidoria de Serveis Públics si que aportem fotografies per tal de testificar l'estat de neteja i manteniment en que es troben les instal•lacions del cementeri municipal.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000331

.-000065
.-000100

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 28/12/2016
Caramba, que mal le sienta al Tripartito la crítica de un simple vecino de Alzira. Se nota que a ellos esto de la libertad de expresión no les va. El Tripartito es más partidario de la alabanza y el peloteo a los que mandan.
Y que raudo y veloz han contestado en el Seis Doble, con lo relajados y lentos que son para todo lo demás. Salvo que el tema salga en prensa, claro. En ese caso, Fernando Pascual,se pone el mono de trabajo para la foto, y el departamento de comunicación se dispone a justificar el sueldo que pagamos todos para que hagan propaganda del Tripartito.
Por cierto, hace unos días estuve en el cementerio. No salía agua de ninguna fuente, y el suelo estaba lleno de hojas que habían caído en las tormentas de una semana antes
anarco - 28/12/2016
Asi es hay gente que no le sienta muy bien la libertad de expresion, ni la critica constructiva, me recuerdan estos del tripartito a la gegunda guerra del golfo cuando George Bush, decia o se esta conmigo o se esta contra mi, o me apoyas o eres mi enemigo, asi como otras perlas como el eje del mal.que estos lo aplicarian o todo el que no es de izquierdas, progre y way como ellos creen serlo.
Carles - 28/12/2016
Que mal heu teniu la gent del pp, com la rana pepera i tu Joan, fent les critiques ridícules i inutils que feu al tripartit, faltant a la veritat i intentant enganyar a la ciutadanía. Amb la vostra oposición, tenim garantit el govern del tripartit per a molt de temps.
Per a intentar justificar les mentides dites per el rana este, ara el joan PP este diu que en plena tardor-hivern de normal caiguda de fulles dels arbres, despres de l'important episodi de tronades patit, hi han fulles a terra. jejejejej, que risa...., quin nivell.
Paco - 28/12/2016
Joan V, soy un trabajador del Cementerio, no es cierto lo que dices sobre que no funcionaban las fuentes y que estaba lleno de hojas todo el cementerio.
Tengo que decirte que solo había una fuente que no funcionaba porque tenía una fuga y cerré la llave de paso hasta que pasaran las fiestas, sobre las hojas quiero decirte que solo han estado en el suelo los dias de lluvia y viento, porque no dábamos abasto recogerlas y además llovía.
Como trabajador debo decirte que nos haces daño con tus comentarios. Si quieres meterte con Fernando Pascual, hazlo pero déjanos tranquilos a nosotros.
Espero que lo entiendas.
Pere Peres - 28/12/2016
Sembla que la granota-pepera ha confós ESD amb la tassa del vàter.
Quan acabes estira de la cadena, so-tio arreu!
ciudadano - 28/12/2016
Rana deberias cambiar el sinonimo y poner SAPO ya que representa mejor tus opiniones.
Luiset - 28/12/2016
Me parece muy acertada la decisión de contestar al ciudadano que ha escrito la carta. Es bueno que exista este tipo de medios para defenderse.
Doña Ana - 28/12/2016
Magradaria saver en quina escola o institut a estudiat el tal Peres Peres ixe,eu dic per dirliu a la meua filla pa que no porte a estudiar alli a les meues netetes,perque podra ser bon colache o institut,pero la educacio que li an enseñat pareix que dixa molt que desichar cuan parla per asi.
Pere Peres - 29/12/2016
A mi em sembla que la tal Doña Ana i la granota-pepera són dues advocions d'un mateix cretí.
Salutacions.
PomponioFlato - 02/01/2017
Sento molt dir malgrat qui li pesi que el cementiri està NET, CUIDAT i amb el material necessari a disposició del visitant perquè així sigui. Done fe d'això ja és un lloc que freqüento a molt sovint. Senyors i simpatitzants de l'anterior legislatura ratllen ja el ridícul, amb aquest tipus de comentaris. Dediquin-se a altres menesters, seguint actuant d'aquesta manera (processó cívica Jaume I) introdueixo tema i pel que es veu intocable, només que, ho estan fent molt bé el tirar-se terra sobre uts mateixos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal