Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.854 Fotografías: 108.838 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El MUMA comença 2017 amb l’exposició: “CONVERSA. Explorem els límits de la fotografia”, dels fotògrafs, Ignacio Ávalos, Pere Huerta i l’alzireny Agustín Serra

Se inaugura demà dimecres i estarà exposada en les sales temporals I - II fins al 4 de febrer


 

.-000452

El nou any comença, al MUMA, amb molta activitat. Baix el títol “Àrees d’abstracció i realitat” el fotògraf Ignacio Ávalos, reunix una sèrie d’imatges en les quals l’autor recorre amb la seua mirada el nostre entorn més proper, posant especial èmfasi en detalls o fragments d’elements arquitectònics en els que ens convida a observar el tot a través de la part. Són àrees de color i textura de gran força pictòrica que conformen llenços abstractes plens d’expressió i que ens connecten amb la realitat per mitjà dels elements que els acompanyen. Amb aquesta col·lecció d’imatges, Ignacio Ávalos vincula la seua fotografia amb diferents tendències de l’art abstracte i en el seu recorregut visual podem notar cert matisos que ens recorden a Mondrian, Tàpies, o Rothko, entre altres...  A aquest projecte s’han afegit les visions particulars de dos fotògrafs, Pere Huerta i Agustí Serra, tots dos treballant elements quotidians dels nostres carrers, on ens suggerixen una visió abstracta de la realitat. D’esta manera sorgix l’exposició “CONVERSA. Explorem els límits de la fotografia”, la qual es podrà contemplar en les sales temporals I - II del MUMA fins al 4 de febrer de 2017.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
  
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


                

.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal