Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira afronta una setmana clau

Suma 11 victòries i una derrota rebrà a casa al Va de Bàsquet Algemesí, líder invicte de la competició


 

.-000455

En un partit que no passarà a l’història, el sènior masculí del nou bàsquet alzira aconseguí la seua onzena victòria consecutiva en imposar-se a la pista del cuer del grup, cb xirivella  per 56-65.

Tot i que durant els primers minuts els locals comandaren l’electrònic, els alzirenys ja acabaren el primer quart per davant. El partit va estar marcat pel desencert dels dos equips, sempre amb l’alzira per davant però amb avantatges que en cap moment superaren els 10 punts, de manera que es va arribar a l’últim quart amb tot per decidir. Finalment, els blaugrana pogueren imposar el seu ritme durant els darrers minuts per guanyar el partit i truncar les aspiracions de l’equip de l’horta de donar la gran sorpresa de la jornada.

 Partit per oblidar ràpidament ja que el proper dissabte es disputa l’última jornada de la primera volta amb un duel que enfronta als dos equips que encapçalen la classificació del grup b de primera zonal. L’alzira que suma 11 victòries i una derrota rebrà a casa al va de bàsquet algemesí, líder invicte de la competició. Els dos equips necessiten seguir sumant victòries per mantindre la distància amb l’aldaia, el tercer classificat amb un balanç de 9-3, i que també opta a ocupar una de les dos places d’ascens.

Així doncs, dissabte que ve s’espera al pérez puig d’alzira una massiva assistència d’aficionats per contemplar este emocionant enfrontament entre els dos equips de la ribera.

 

N.B. ALZIRA 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal