Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ha estat rescatat l’home que va desaparèixer ahir a la zona de Valletes de Gallo

Després d'una nit de recerca, dos helicòpters han divisat este matí on es trobava Rafa


 

 

Rafael va eixir ahir per la vesprada fora de la seua vivenda, com molts dies, a passejar i fer llenya. Quan la seua família s’adonà que no tornava, donaren avís al 112. Allí se personaren immediatament efectius de la Policia Local d’Alzira. A continuació, anaren sumant-se efectius de la Policia Nacional, Protecció Civil, Creu Roja, voluntaris del VACIF (experimentats en muntanya i amb coneixement de la zona) i Bombers.

La recerca va durar fins les 4 de la matinada sense trobar pistes de l’home donades les condicions de nit tancada i zona abrupta. De bon matí, s’han représ les tasques de recerca incorporant-se dos helicòpters que han divisat on es trobava Rafa. Com que es trobava en una zona de difícil accés, han hagut de baixar agents de la Policia Local, Policia Nacional i Bombers caminant fins on estava. L’han acompanyat fins que l’ha pogut rescatar un dels helicòpters.

A continuació l’han traslladat a l’Hospital de la Ribera on han comprovat que es troba en bones condicions físiques.

L’Ajuntament d’Alzira ha mobilitzat per a la recerca 28 efectius de la Policia Local d’Alzira, 9 membres de Protecció Civil i 10 voluntaris del VACIF.

 

Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal