Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.566
EL SEIS DOBLE
miércoles, 18 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira està present un any més a FITUR

Amb una representació dels atractius festius més significatius de la ciutat amb la promoció de la seua marca, “Alzira, un riu de Turisme”


 


.-000373
 

La Fira Internacional de Turisme (FITUR) obri les portes, de nou, a tot un conjunt de països que exposen els seus productes, els seus atractius i, és clar, les seues ofertes turístiques, i Alzira també torna a estar representada.

En l’actual edició de 2017 Alzira viatja amb l’objectiu de mostrar part dels grans valors de la nostra ciutat. Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Turisme, és l’encarregada de promocionar tots aquells atractius i punts més forts dels que disfruta Alzira, tant en l’àmbit festiu, turístic com gastronòmic.

Cal recordar que, dimecres 18 se celebra l’acte de presentació de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, i les Falles com a producte turístic, en el qual estarà present la regidora Aguilar, la fallera major d’Alzira, Lidia Enguix, i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz.

Dijous 19, la jornada es presenta més intensa, se celebra el dia de la Comunitat Valenciana, per tant FITUR comptarà amb la presència del president Ximo Puig i diferents autoritats de tota la Comunitat i un gran ventall d’activitats centraran la jornada, entre elles reunions amb diferents entitats i empreses que ajudaran a impulsar els projectes que la regidoria té com a objectius.

Dissabte es realitzarà una xerrada-degustació de la reganyà a càrrec de la regidora Aguilar i Rafa Gadea, president del Gremi de Forners d’Alzira, producte típic que opta a la denominació “Marca de qualitat” reconeguda per la Generalitat Valenciana. També hi haurà exhibicions de la tamborada amb representació de la Setmana Santa i de les Danses d’Alzira, una representació dels fallers de la ciutat acompanyats de Dolçaina i Tabalet i una intervenció de la regidora, que parlarà de la nostra marca “Alzira, un riu de Turisme”, i tots els atractius turístics que oferix Alzira.

Amb ganes de potenciar la ciutat, Aguilar ha elaborat un programa de treball, per als dies presencials en FITUR, en els quals l’objectiu és posar en valor el potencial turístic d’Alzira amb diferents actes i activitats.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
.-000271                                                         .-000019 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Odando - 18/01/2017
Srta Aguilar, un hotelito cómodo y calentito. No se preocupe que pagamos los ciudadanos....
Joan V - 18/01/2017
El turismo es un gran invento. Lo decía Martínez Soria, y lo repite ahora el Tripartito, con Aguilar a la cabeza.Se trata de aprovechar el cargo para viajar, por si no les vuelven a votar. La excusa son los miles de japoneses que inundan nuestras calles
anarco - 18/01/2017
Temblad Benidorm, Ibiza o Marbella el tripartito llega a fitur, eso si menus caros y taxis nocturnos.
Davies - 19/01/2017
Xe no aneu mes a FITUR que Alzira està plena de Japonesos fent fotos i no podem ja ni caminar per el carrer¡¡¡¡¡¡¡

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal