Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 30 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Junta de Personal del departament de La Ribera ix a l'encontre d'unes informacions en premsa

"Volem una Borsa de treball transparent, on primen els criteris objectius de Igualtat, Mèrit i Capacitat, no l’afinitat política i/o familiar"


 


.-000336

Després dels últims esdeveniments i les informacions aparegudes en premsa, la Junta de Personal del departament de La Ribera comunica que:

Lamentem la dimissió del Comissionat de la Conselleria de Sanitat en el Departament de La Ribera i preguem als responsables de la Conselleria de Sanitat, el nomenament del seu successor o successora amb la major brevetat possible. Considerem que estem en una situació molt  complicada i que es fa imprescindible tindre un interlocutor en la comarca així com una persona imparcial i objectiva que vetle pel bon funcionament de la Sanitat Comarcal.

Celebrem l’obertura de la Borsa de Treball de la Conselleria de Sanitat al Departament de La Ribera. Ens alegra que els responsables de la Conselleria de Sanitat opten per anar retornant els drets al personal de la Conselleria, drets que anant limitant-se i disminuint des de 1999, amb el consentiment de l’Administració Política anterior i amb la connivència de l’empresa que gestiona el departament. Volem una Borsa de treball transparent, on primen els criteris objectius de Igualtat, Mèrit i Capacitat, no l’afinitat política i/o familiar i l’obscurantisme en la selecció i contractació del personal que treballa a l’Hospital de La Ribera. 

Tornem a demanar a l’Administració que deixe d’amortitzar les places vacants per jubilacions i/o per trasllats en La Ribera. El plec de condicions del Departament de La Ribera  fa referència expressa, a que el Personal de la Conselleria de Sanitat té que tindre idèntiques condicions que la resta del personal depenent de la Conselleria de Sanitat. Entre estes condicions estan els drets a trasllats, oposicions, borses de treball, mobilitat interna...

Demanem la màxima transparència en el procés de conversió tant a nivell de gestió econòmica i de serveis sanitaris, com de la gestió del personal, així com la participació d’esta Junta de Personal en el procés de la negociació i la transferència de la gestió privada a la pública.

Que es trobe un equilibri entre el personal laboral de la UTE i l’estatutari de la Conselleria de Sanitat, per a preservar tots els drets i que cap de les parts ixca perjudicada. És totalment discriminatori que el personal de la UTE puga tindre promoció interna i trasllats i el personal de Conselleria portem des de 1999 sense tindre estos dret.

La Junta de Personal va a vetllar per la defensa i el manteniment de tots els drets laborals del personal de la Conselleria de Sanitat i per la defensa de la qualitat assistencial a la ciutadania.

Que quan s’obri l’Hospital de La Ribera, al Departament de La Ribera hi ha més de 500 persones treballant de la Conselleria de Sanitat. Que els resultats obtinguts  al departament s’han aconseguit amb l’esforç i el treball d’este personal, que després no es té en compte per ninguna de les parts. Que encara que des de diferents instàncies s’intenta enfrontar als 2 personals, UTE i Estatutari, nosaltres sempre hem estat treballant colze a colze perquè el nostre objectiu no és l’econòmic, sinó atendre adequadament i amb qualitat a la ciutadania.

Totes estes propostes, suggeriments  i peticions són les que anem a presentar-li als responsables de la Conselleria de Sanitat el proper dia 1 de Febrer, en la reunió que va a mantenir esta Junta de Personal en la Conselleria de Sanitat.

Àngels López García-Antón

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

.-000306
.-00367

.-000373
.-000427

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciutadana - 30/01/2017
Quina borsa transparent es va fer per treballar quan tot eixe model va començar??
Molta exigencia ara, pero abans res de res.
Rosa Rosae - 01/02/2017
Estás utilizando varias personalidades con el mismo correo electrónico.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal