Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 6 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira enregistra un informe amb mesures de precaució per tal de disparar mascletaes aèries a la plaça del Regne

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, vol amb este informe aportar dades reals i fidedignes que acrediten que està garantida la seguretat


 

.-000463

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, està col·laborant amb la Junta Local Fallera en l’organització de les Falles del 2017, que enguany tenen un caràcter molt especial en haver sigut declarades per la UNESCO Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat.

Davant de la prohibició de realitzar espectacles pirotècnics aeris a la plaça del Regne, per trobar-se a menys de 500 metres del barranc de la Casella, l’Ajuntament ha enregistrat en la Conselleria un informe elaborat per l’enginyer municipal aportant totes les mesures de precaució que cal, recolzant-se en les recomanacions d’un expert de la rama de la pirotècnia, per tal d’aconseguir el permís que faça possible la disparada d’espectacles de foc aeri estes pròximes Falles en el lloc on sempre s’han disparat en la nostra ciutat.     

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, vol amb este informe aportar dades reals i fidedignes que acrediten que està garantida la seguretat si es prenen totes les mesures de precaució aportades tant per l’enginyer com pel pirotècnic que ha col·laborat en la redacció del document.

"Nosaltres hem fet tot el que està a les nostres mans per tal de poder realitzar mascletaes aèries, ara depén de la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals, Celia Álvarez, donar el vist i plau per a poder portar-les endavant", ha declarat Aguilar.

L’informe aporta tota una sèrie de dades referents a les distàncies a edificis, públic, barranc de la Casella, mitjans de seguretat que emparant-se en l’article 146 del Reglament de la Llei Forestal, sol·licita l’autorització per part de la Direcció Territorial per a la realització d’espectacles pirotècnics amb foc aeri en la plaça del Regne, estes Falles del 2017, en les condicions exposades en la sol·licitud enregistrada en la Conselleria.   

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
Social

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

odando - 06/02/2017
Esta chica, ¿no es la que se tiró a la piscina antes de ponerle el agua?.............. Srta Aguilar, la juventud a veces nos lleva a decir tonterías.....
Maria - 06/02/2017
Entonces, volvemos al principio, como lo dejaron los del PP. Sra. Aguilar, ¿por que miente?. Tenga un poco de humildad, las cosas difíciles cuestan de conseguir. Una chiquillada más de esta Sra. ¿Ud. era, la que quería ser Alcaldesa de todos los alzireños? Disfrute lo que le queda, Ud. va hacer bueno al oneroso de Fita. Menuda tropa de concejales de fiestas hemos y tenemos. Eso si, pero esta es vice-alcaldesa. jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja
Pere Peres - 06/02/2017
Celebre el canvi de romb d'Aguilar en aquest tema. No sé si ha estat per iniciativa pròpia o per algun estiró d'orelles que Aguilar ha passat de referir-se a la zona forestal ripària dels barrancs de la Casella-Barxeta i la seva confluència amb el Xúquer com a "quatre canyes i au" i voler reconvertir aixì aquest espai natural dels alzirencs en zona enjardinada sense cap tipus de protecció, a tractar de presentar mesures per garantir la seva seguretat sense menysprear-lo ni insultar-nos als amants de la natura fent servir la seva total i manifesta ignorància.
La direcció general de Prevenció d'Incendis Forestals té ara l'última paraula. Tant de bo el dictamen siga negatiu i les mascletades aèries continuen estant prohibides en la Plaça del Regne. El nostre patrimoni forestal s'ho val.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal