Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
jueves, 9 de febrero de 2017
1 2 3 4

Els xics del Nou Bàsquet Alzira guanyen de forma contundent al Baixens - Jovens Berenguer Dalmau de Catarroja (79-23)

Mentres que el NB Alzira femení cau davant el paterna (41-82)

.-000437

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira ha tornat al camí de la victòria després d’haver-se imposat el passat dissabte al Baixens- Jovens Berenguer Dalmau de Catarroja per 79-23. Els alzirenys aconseguiren imposar un ritme molt alt des de l’inici del partit, la qual cosa va propiciar que al final del primer quart la diferència en el marcador fora sustancial (26-8). Ja en el segon quart, l’equip visitant intentà reaccionar mitjançant una defensa zonal, però el bon paper en defensa i un seguit de transicions ràpides dels blaugrana augmentaren encara més les diferències, que es feien més grans a mesura que passaven els minuts, arribant-se al descans amb el partit clarament decantat a favor dels locals (38-14).

La represa va servir per donar minuts a tots els jugadors i per retrobar sensacions de cara als propers encontres. A més a més, Kiko Borja, jugador del junior, va realitzar una bona tasca en el dia del seu debut. A destacar la gran actuació defensiva de tot l’equip com mostra el fet de que el N.B. Alzira encaixara tan sols 3 punts en el tercer quart i 9 en tot el segon temps.

El pròxim dissabte, l’equip d’Alberto Lahoz visitarà la pista del CB Guadassuar amb l’objectiu de repetir les bones actuacions protagonitzades en els dos últims partits com a locals i seguir guanyant confiança per afrontar el que resta de temporada.

El NB Alzira femení cau davant paterna

Les xiques del N.B. Alzira encetaven la competició en la Fase de Campionats Autonòmica davant el N.B. Paterna, potent equip que en la primera fase havia acabat liderant el seu grups amb tots els partits guanyats.

Després d’un primer quart igualat en el que malgrat les errades en atac, la bona actitud defensiva de les alzirenyes impedia que les rivals pogueren anotar amb facilitat, en el segon les de Paterna aconseguiren distanciar-se gràcies sobre tot a l’encert en el tir exterior, sense que les de Dani Cuenca arribaren a vore l’anella contrària amb facilitat. El 14-38 que reflexava el nou marcador electrònic del Pérez Puig posava les coses molt costera amunt per a les locals.

Res va canviar en passar pels vestidors. Paterna era un vendaval que les alzirenyes no sabien com detindre i un demolidor parcial de 9-27 en el tercer quart deixava el partit clarament decantat a favor de les visitants.

Ja amb tot perdut i sense el nerviosisme que les havia estenallat anteriorment, les alzirenyes oferiren la seua millor versió per acabar guanyant per la mínima l’últim

quart. Al remat, contundent victòria de Paterna 41-82, encara que les bones sensacions de l’últim quart ens donen peu a continuar creient en que les dones del N.B. Alzira puguen fer un bon paper en esta complicada fase en que s’hauran d’enfrontar amb equips de gran potencial. Eixe és el cas del rival de la pròxima jornada, el C.B. Alboraya, que ve de disputar la primera fase en categoria nacional i quedar classificat en el cinquè lloc del seu grup de set equips.