Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 S'inicia la campanya de xarrades 'En terra no és el meu lloc' als col·legis d'Alzira

Al llarg de tres setmanes, el Policia Local Carlos Moreno impartirà xarrades als col•legis per sensibilitzar als més joves de la importància d'arreplegar els excrements de les mascotes en les zones públiques


 
 
.-000025
 

Des de hui dilluns 13 té lloc una sèrie de xarrades informatives i formatives dirigides a l'alumnat de 5é i 6é de Primària dels col•legis d'Alzira, dins de la campanya "En terra no és el meu lloc", duta a terme pels departaments de Serveis Públics  i Educació. Esta campanya està basada en donar a conèixer la responsabilitat que tenen totes les persones amb animals de companyia a casa, especialment gossos com a mascotes. Poden passejar-los pel poble, però han d'arreplegar els excrements que dipositen les mascotes en la via pública.

Al llarg de les tres pròximes setmanes, el Policia Local, Carlos Moreno anirà als col•legis amb l'objectiu de sensibilitzar a la població més jove de la nostra ciutat de la importància d'arreplegar els excrements de les mascotes en les zones públiques ja que generen seriosos problemes sanitaris, higiènics, estètics i de seguretat.

Les sessions seran a les 9:15 i a les 11:00. Este dilluns han començat  en el CEIP Ausiàs March. A les 11:00 el regidor d'Educació Pepe Grau ha estat en la xarrada del CEIP Gloria Fuertes, qui ha manifestat que, "És necessari realitzar este tipus de campanyes de conscienciació als escolars, perquè ells seran els adults del futur".

 
La resta de visites als col•legis és la següent

Dimarts 14 de febrer, 9:15 Lluís Vives i 11:00 hores La Puríssima.

Dimecres 15, en el mateix horari, García Sanchiz o García Lorca.

Dilluns 20, 9:15 Blasco Ibáñez.

Dimarts 21, 9:15 Sagrada Família i 11:00 hores Carmen Picó.

Dimecres 22, en el mateix horari, Sants Patrons i Alborxí.

Dilluns 27, 9:15 Xúquer.

Dimarts 28, 9:15 Aigües Vives i 11:00 hores British School.

Dimecres 1 de març, 9:15 Tirant lo Blanch.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 


 

               
.-000271                                                         .-000019 
               
 .-000166                                                             .-000151

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal