Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els xics del Nou Bàsquet Alzira s’imposen al CB Guadassuar mentres l'equip femení cau davant el CB Alboraya

Les xiques del Alzira mai van perdre la cara al partit, obligant a l'equip local a treballar de valent per tal d’aconseguir la victòria


 

 

 .-000432
 

El passat dissabte el N.B. Alzira visitava la pista del Desguace El Alemán C.B. Guadassuar amb l’objectiu d’evitar les errades comeses l’últim partit com a visitant i aconseguir una nova victòria que el mantinguera als llocs d’ascens.

Els alzirenys eixiren concentrats, molt ferms en defensa però poc precisos en els seus llançaments, a diferència del locals que amb dos triples consecutius i dos tirs lliures transformats mantenien el marcador igualat a 8 als 6 minuts de partits. La defensa pressionant va començar a donar fruits i a la fi del primer quart els blaugrana obtenien una renda de 6 punts (11-17).

A les virtuts ja apuntades el primer quart els blaugrana sumaren la brillant aportació d’Ivan Salom, qui ben assistit pels seus companys es va erigir en gran dominador de la pintura i amb 11 punts quasi consecutius va establir les primeres diferències significatives als 5 minuts del segon quart (13-29). Tot i parar el partit, el tècnic local no aconseguia detindre el joc fluid del N.B. Alzira, basat en una impressionant solidesa defensiva, com mostra el fet de que tots els 8 punts anotats per Guadassuar en este període foren de tir lliure. El resultat en anar-se’n els dos equips als vestidors (19-44) deixava el partit molt decantant per als d’Alzira.

Amb un parcial de 6-0 en la represa els locals retallaven distàncies (25-44) però després d’un intercanvi de cistelles un parcial de 0-10 en els últims minuts, amb tres triples transformats per Luisbor, Maxi i Bernat Cases deixava el duel practicament sentenciat (33-60) a falta de l’últim quart que va ser pràcticament de tramit.

Al remat, clara victória del N.B. Alzira per 39-70, que resulta de gran importància per a mantindre-lo en la segona posició i afrontar amb confiança el compromís del proper dissabte davant Xiva, tercer classificat després de la derrota sofrida per Aldaia, que visitarà el Pérez Puig amb l’objectiu d’arrebatar als de la Ribera la plaça d’ascens que ara ocupen.

 

Bon partit i derrota del NB Alzira femení en Alboraya

Com tots els partits que els esperen en esta Fase de Campionats Autonòmica, el N.B. Alzira Femení tenia una més que complicada visita a la pista del C.B. Alboraya, equip que en l’anterior fase havia quedat classificat en el quint lloc del seu grup de 1ª Divisió.

Les alzirenyes, tingueren un bon començament, encara que perderen el primer quart per un ajustat 13-10. Malhauradament, al igual que la jornada anterior, el partit es va començar a perdre en el segon quart. Després d’empatar el partir a

13, mitjançant un triple de Carmen Serra, les locals, les locals aconseguien un parcial de 15-0, i és que davant equips del potencial d’Alboraya la més mínima relaxació es paga molt cara.

Amb 18 punts de desavantatge (32-14) per a les de Dani Cuenca tornaven les xiques a pista, sent en el tercer quart quan Alzira va desenvolupar el seu millor joc, guanyant el tercer quart 14-16 i aconseguint per moments reduir la diferència per baix dels 10 punts.

En l´últim i definitiu quart, les alzirenyes continuaren amb una bona dinàmica de joc, amb els conceptes clars tant en atac com en defensa, però malgrat el bon treball col•lectiu, el parcial del quart acabava amb empat 15 i el marcador final 61-45.

Hem d’assenyalar que les xiques del N.B. Alzira mai van perdre la cara al partit, obligant a Alboraya a treballar de valent per tal d’aconseguir la victòria. Confiem en que partits com este contra rivals d’alt nivell continuen servint a les joves alzirenyes per adaptar-se a la categoria i que no triguen en arribar les victòries. La primera oportunitat, proper dissabte a casa contra UBF Torrent.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000166                                                             .-000151
               
.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal