Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 4 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 'El secret de Quique Dacosta', de Reclam Editorial, es presentat de nou davant un centenar de xiquets i xiquetes de Dénia

El xef amb tres estreles Michelín confessà alguns dels seus trucs i manies a l'hora de posar-se el davantal


 


                                                                .-000366

A finals del 2016 l'editorial Reclam va tenir un primer acostament (i vaja acostament!) amb el propi Quique Dacosta, amb qui va editar i publicar un llibre que revela les claus en la cuina del prestigiós xef a força de textos entretinguts i simpàtiques il·lustracions.

Va ser aleshores quan el creatiu cuiner i l'editorial van inaugurar la fructífera relació que encara professen i demostren en actes com el del dimarts 28 de febrer a la Casa de la Cultura de Dénia.

Allí va tenir lloc, a les 19:00 hores, una xerrada creativa organitzada pel CEIP Pou de la Muntanya de Dénia, “Alimentant la Creativitat”, que va tenir com a plat estrela i protagonista a Quique Dacosta. Aquest va treure la vareta (o la cullera) i va fer màgia per crear un espai en la seua completíssima agenda i parlar-los als estudiants dels beneficis de portar una alimentació sana, de l’aplicació de l'esforç, la constància, el sacrifici i els valors en el dia a dia tant personal com a laboral.

 Com no podia ser d'altra manera, el xef no es va deixar res a casa, i va portar amb si, a part de la seua experiència, el llibre de Reclam Editorial “El secret de Quique Dacosta”, que va ser presentat de nou davant un centenar de xiquets i xiquetes embaladits. En ell, el propi Dacosta confessa alguns dels seus trucs i manies a l'hora de posar-se el davantal.

Per acabar, va animar als presents a lluitar pels seus somnis i a no rendir-se tot just començar, la qual cosa va acabar de motivar als joves; i amb eixa intenció va posar el millor exemple d'assoliment personal del qual podia fer ús: la seua carrera i els passos que l'han portat a ser reconegut a nivell internacional.
Reclam Editorial va seguir de ben a prop la xerrada, doncs la seua presència allí al costat del xef no va ser mera casualitat. És també una marca que desprén valors i esforç per on passa, i en aquest cas va ser una guarnició exquisida per al plat de tres estreles (Michelín) que es va servir dimarts a la Casa de la Cultura de Dénia.

Reclam Editorial

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas
Gastronomía

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal