Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira posa a la venda les entrades per a la programació musical de primavera

Amb actuacions de Maria del Mar Bonet, Los Secretos, Andreu Valor junt amb la Societat Musical d’Alzira, i el grup infantil Cantajuegos


 

.-000472 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira posa a la venda les entrades per als concerts que tindran lloc a la ciutat els mesos de març, abril i maig.

A partir del dimarts 14 de març a la finestreta del Gran Teatre, en horari de 19:30 a 21:00 hores i a www.instanticket.es a partir de les 19:30, podran adquirir-se els tiquets per als concerts de Maria del Mar Bonet, Los Secretos, Andreu Valor junt amb la Societat Musical d’Alzira, i el grup infantil Cantajuegos.

A continuació pots consultar les dades dels espectacles a la venda.

 

Maria del Mar Bonet, 50 anys d’escenari

Dissabte 29 d’abril de 2017. Gran Teatre, a les 20.30 hores.

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que és als escenaris. Fa cinquanta anys que forma part de la nostra particular banda sonora, que és present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il•lustra instants quotidians que són indestriables de la seua música i de la seua veu.

Entrades:

Pati de butaques i llotges: 15 € / Primer pis (amfiteatre): 12 € / Laterals: 10 €

 

Bandautòrium

Concert d’Andreu valor i la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira

Dissabte 6 de maig de 2017. Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores.

La cançó. Cent músics sobre l'escenari. Elegància i una sola intenció: l'emoció.

Bandautòrium és un projecte simfònic de fusió entre la solemnitat i magnitud de les bandes simfòniques i la cançó d'autor més reflexiva i actual. Amb els arranjaments del mestre Ramon Garcia i Soler esta proposta tracta de ser poble i d'interpretar sentiments cap al poble.

Entrada única: 5 €

 

Los Secretos

Dissabte 13 de maig de 2017. Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

Les bones cançons perduren en el temps, s'enreden en la memòria, superen la indiferència dels mitjans, es transmeten per mitjà del boca-oïda i de cor a cor.

Després de l'èxit de la seua gira de presentació d’Algo prestado, Los Secretos, tornen a mostrar-nos els millor de la seua música, esta vegada en un deliciós i elegant format acústic. Cançó a cançó, la mítica formació madrilenya recorrerà Espanya amb esta interessant proposta, que segur que delectarà els més seguidors i tots aquells que mai hagen vist este grup en directe.

Entrades:

Pati de butaques i llotges: 15 € / Primer Pis (amfiteatre): 12 € / Laterals: 10 €

 

¡Viva mi planeta! Nou espectacle de Cantajuego

Dissabte 27 de maig de 2017. Gran Teatre d’Alzira a les 16:30 i 19:30 hores.

Una història original que té com escenari el poble que, junt a Coco, Pepe i Buby, recuperaren després d’estar molt de temps semiabandonat a causa del descuit i la contaminació. En esta aventura, els Cantajuegos viuran i compartiran amb el públic intenses emocions, i deuran sortejar els inesperats obstacles que se’ls presentaran per a aconseguir el seu nou propòsit.

I no faltaran els èxits musicals que al llarg de més de deu anys s’han incorporat al repertori musical infantil convertint-se en clàssics quotidians.

Entrades: De 14 a 25 €

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000189
.-000473
.-000465
.-000466



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal