Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Es retiren 700 exemplars de carpa japonesa a la Murta

També s’ha tallat el canyar existent en la Font del Barber i plantat exemplars de lledoner


 

.-000463

Personal de la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, junt amb personal de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira han retirat de les basses existents vora el monestir de la Murta prop de 700 exemplars de carpa japonesa de diferents grandàries.

La carpa japonesa és una espècie invasora que competix amb les poblacions d'amfibis autòctons, ja que s'alimenta de les postes d'estos, i pot fer desaparèixer les precàries poblacions de gripau comú que actualment existixen a la Murta, i que en esta època poden observar-se en el seu estat natural.

També personal d'ambdós administracions han col·laborat per a l'eliminació del canyar existent en la Font del Barber i plantat exemplars de lledoner, junt amb les tolles creades després de l'adequació de la dita font, i s’ha comprovat que en eixe punt ha augmentat la població d'amfibis.

El regidor responsable, Pep Carreres, ha agraït la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural en la realització d'estes actuacions, i en especial a José Luis Martinez, fins ara agent mediambiental cap de la zona d'Alzira, impulsor en la realització d'estes i altres mesures i que recentment ha sigut destinat a la zona de Torís.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000166                                                             .-000151




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat FC - 13/03/2017
Els peixos de dos bases artificials fan que no se puguen reproduir especies autoctones... hahahaha hahahaha hahahahahaha hahahahaha hahahahahaha
En serio???? ixa gent son experts en medi ambient????
Es broma, no?
Com aixo tot.
Vivanlosnuevos - 13/03/2017
Si, jajaja. Sijaja.
Pero la faena la pagas tu y la pago yo con nuestros impuestos.
Bua, bua, bua.
Anarco - 13/03/2017
Srta Aguilar, ya se van recogiendo los frutos de Fitur,ya llegan los primeros japoneses y nada menos que 700, todo llega en esta vida,animo a seguir promocionando el turismo de Alzira.
ciudadan - 13/03/2017
Si tuvieran vergüenza, en vez de tantas tonterías estas personas deberían estar limpiando caminos rurales que seguramente los agricultores se lo agradecerían y falta les hace.Evidentemente, estos son trabajadores que cumplen las órdenes del concejal de turno que ya sabemos que de campo entiende poco excepto de los de futbol. Vayas donde vayas, el campo está abandonado y en muy malas condiciones.
Como comentan por aquí, si estos son los entendidos en medio ambiente les animo a que se dediquen a otra cosa y no hagan el ridículo de esa manera
Pere Peres - 13/03/2017
Bernat efecé i vivanloshuevos: la vostra ignorància es sols comparable a la vostra estupidesa: les carpes japoneses que algun desaprensiu ha anat a dipositar a les basses de la Murta esquilmen les postes dels gripaus autòctons. Deurieu de llegir la notícia abans d'amollar idiotades.
Ara podeu ja podeu continuar escorreguent-vos la botella de cassalla.
Seran burros!
Josefina - 13/03/2017
Las carpas invasoras que molestan y tendrían que retirar no son esas, son las de los fallas.
Josefina - 13/03/2017
Señor Pere Peres: ¿es necesario que insulte cuando no comparte la opinión de alguien o ese alguien este equivocado?. Podrá saber mucho usted, pero es una lástima que insulte y menosprecie de esa manera continuamente a los demás, en mi opinión es algo que le resta calidad a sus comentarios.
Ahora si no le importa y ya que yo lo he hecho con usted, le rogaría que si me contestase me guardase el mismo respeto que yo he tenido con usted y si así no fuese, pues que el moderador de esta web moderase adecuadamente y no lo publicase, simplemente estoy pidiendo respeto conmigo, que es lo que yo hago con los demás cuando comento.
Josefina - 13/03/2017
¡¡ uyyy !! perdón por error escribí "los fallas" y quería escribir "las fallas". Disculpen.
Pere Peres - 14/03/2017
Josefina, ací parlàvem de peixos i gripaus, i en això que ha arribat el de vivanloshuevos i l'altre tanoca, que degüen de passar-se el dia beguent cassalla a foc seguit, per amollar-nos una poalada d'excrecència mental per damunt. Lamente Josefina no ser tan educat com ho demostra ser vosté que per la seva manera d'escriure sembla que mai no ha trencat un plat... però amb la soldadesca àgrafa pepera no hi ha una altra més que replicar-los de manera furibunda.
Li demane disculpes si alguna de les meves expressions li pot haver resultat malsonant o forassenyada i em sembla greu que es veja vosté obligada a demanar-li al "moderador" que em censure les opinions. I ara, senyora Josefina, si em disculpa he d'anar al vàter, a cagar vaja.
remigio - 14/03/2017
Me parece muy bien retirar especies dañinas que algún memo desaprensivo ha lanzado donde no debía, en vez de en su pecera o en su bañera, a ver si dejaba así el patito de goma .Me parece perfecto.Lo que no me lo parece bien es que hasta esa noticia se enfoque políticamente.Me parece que hay mucho personal obsesionado con la política...debe ser la erótica del poder esa.
Davies - 14/03/2017
Peras Peras a ver si tenemos suerte y cuando acabes de cagar y tires de la cadena te vas por la cañeria.
Pere Peres - 14/03/2017
Davies, declinaré la invitació de baixar a visitar ta casa.
Salutacions.
Davies - 15/03/2017
Això volgueres tu, no fa falta que baixes eres prou fetido. JJJJJJJJJJJJJ
Rafael - 16/03/2017
M'agradaria deixar clar que la falta de respecte d'este senyor és inadmissible.
La preocupació per les despeça pública és una qüestió d'importància.
Només els polítics mediocres i irresponsables responen semblants improperis. La seua actitud m'avergonyeix.
Sàpien que no comptaran amb el meu suport en les pròximes eleccions. Un error és prou.
Per a la seua informació, li diré que només la falta de cultura i civisme, com demostra tindre vosté, pretén atribuir que el Cyprinus carpio (Carpa japonesa) afecta al Bufo bufo (nom més freqüent en el nostre sòl) . Hem anat a jugar des de xiquets i hem comprovat com els cullerots convivien amb la carpa sense problemes. Són espècies diferents i han conviscut molt de temps, no sols en este entorn, sinó en la majoria de basses de reg abandonades. Que no és una espècie autòctona. Cert. Carregar-se'ls no és una qüestió per a alegrar-se, crea'm.
I si el seu amic el senyor Pep Carreres vol posar-se la medalla, que estudie"
Pere Peres - 17/03/2017
Mira, ací parles del gripau "bufo bufo" i aviat entra Rafel el bufó del PP que diu que vota tripartit "pero que huevos más grandes tienes laralara lara lalalà" a i·lustrar-nos amb els seus coneiximents científics acabats d'adquirir en la barra de qualsevol barutxo sòrdid, ombrívol, brut, miserable, cutre i repugnant --quantes redundàncies-- d'aquells que tant sovintegen la nostra ciutat...
A veure si t'enteres bleda: la carpa japonesa figura dins el catàleg espanyol d'espècies exòtiques invasores i és el Tribunal Suprem, suro, el que ha prohibit la seva "posesión, transporte, tráfico y comercio de ejemplares vivos o muertos, incluyendo el comercio exterior." així les coses Rafel-bufó, podria explicar-te els efectes perniciosos d'anar a amollar una espècie exòtica invasora en el media ambient i les seves conseqüències legals per al desaprensiu que la introduïxca, però atesa la teva burrera insolent pense que això m'hauria de costar més que enganxar l'haca al carro, així que ho deixaré aquí.
Per mi Rafel pots continuar vivint en la teva ignorància, potser fins i tot sigues feliç així.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal