Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’artista alzireny Josep Francés torna a fer una donació de les seues obres al MUMA

"En les seues obres, de gran format, reflectix ciutats del món, transportant una original visió cosmopolita que no deixa de sorprendre per la infinitat de detalls i de cromatisme"


 

.-000448 

Amb el quadre “Terrazas en la plaza”, Josep Francés vol reflectir la vitalitat de la plaça Major, de la seua ciutat. Eixe és l’escenari que va decidir donar al Museu. Un altra aportació del seu haver artístic que quedarà en bones mans.

Recordem que el MUMA va acollir, fins fa dies, l’exposició de l’artista alzireny Josep Francés “Diosas”, que ha finalitzat amb un èxit aclaparador, i fou organitzat per l’Associació Cultural Falla Plaça Germanies, en la qual es feia un recorregut per la trajectòria artística de l’autor. Així es mostraven alguns quadres que van ser pioners en la línia de treball actual, junt amb dibuixos, apunts, reconeixements, retalls de premsa, catàlegs i obres de plena actualitat, i d’esta manera es pot apreciar els seus últims treballs.”

En les seues obres, de gran format, reflectix ciutats del món, transportant una original visió cosmopolita que no deixa de sorprendre per la infinitat de detalls i de cromatisme. Una obra en contínua evolució que ha sigut apreciada i recompensada en diversos premis nacionals e internacionals.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, ha declarat que “comptar amb obres de Josep Francés, no sols es un regal, és un orgull per a tots els alzirenys i per al MUMA. En esta ocasió, Josep ha elegit una obra actual que va realitzar a la plaça Major d’Alzira. Sens dubte tindre una altra de les seues obres al Museu és un luxe i un honor per a la ciutat, que forma part dels béns patrimonials del municipi. Gràcies, Josep”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000166                                                             .-000151

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal