Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La LIJ, protagonista el primer cap de setmana de la Fira del Llibre a Bromera

Les obres de Carles Cano i de Rocio Bonilla han sigut les més venudes de l’editorial, que ha programat un bon grapat d’activitats infantils per al proper cap de setmana


 

.-000025 

El desbaratat conte dels fesols màgics de Carles Cano, Premi Vicent Silvestre de Narrativa Infantil, i els àlbums il·lustrats de Rocio Bonilla De quin color són els besos?, La muntanya de llibres més alta del món i Max i els superherois, han sigut els llibres més venuts aquest primer cap de setmana de la Fira del Llibre. Així, la literatura infantil i juvenil s’ha convertit en l’autèntica protagonista d’aquesta mostra literària que enguany, a més, homenatja Carles Cano.

Altres novetats destacables per als més menuts són Quin oratge farà demà?, de Teresa Broseta i Jordi Payà i la col·lecció «Mini Clàssics», una sèrie pensada per a acostar als més menuts els clàssics de la literatura universal de forma senzilla i divertida.

Si parlem de novel·les, Arribarà el dematí, de Joanjo Garcia, es troba entre les més venudes de Bromera durant el primer cap de setmana de la Fira. A més, l’autor es va acostar a les casetes 42 i 43  per a trobar-se amb els lectors, que es van poder emportar els exemplars dedicats, i per a posar en marxa el segon trivial literari. D’altra banda, Si ha nevat de Paco Esteve i Beneito, Premi Enric Valor de Novel·la, i Amics per sempre de Lluís-Anton Baulenas, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, també han gaudit d’una molt bona acollida a la Fira. Tanquen la llista de literatura per a adults El dia de demà, de Teresa Broseta, Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa i Cinc cadàvers, de Josep Franco, Premi Blai Bellver de Narrativa.

Tornant a la literatura infantil i juvenil, el programa d’activitats de Bromera se centrarà de nou el proper cap de setmana en els més menuts, que podran gaudir dissabte al matí del taller de creació literària amb Alicia Casanova i de l’actuació de Bertomeu que tindrà lloc el dilluns 1 de maig a partir de les 12.30 h del matí. Eixe mateix dia es presentarà Poemes amb llum de lluna de Maria Dolors Pellicer, un poemari pensat per als lectors més joves.

D’altra banda, els joves lectors podran conéixer Alicia Casanova, autora de L’enciclopèdia misteriosa dels éssers diminuts, Pasqual Alapont amb Quin sidral de campament!, Lluís Miret amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla, (Finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Silvestre Vilaplana amb El triangle rosa (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), David Navalon amb Aitana, investigadora privada, Maria Dolors Pellicer amb Poemes amb llum de lluna i Empar Bou i Bertomeu amb Sensacionari.

Encara queden molts dies de fira i més autors destacats que passaran per la caseta de Bromera (42 i 43) per a signar els seus llibres. Així, a banda de les activitats pensades per a infants, trobarem –a més de Lluís-Anton Baulenas, Paco Esteve i Beneito i Josep Franco–, els autors Andreu Escrivà amb Encara no és tard (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General), que presentarà la seua obra diumenge a la vesprada juntament amb Juli Peretó, que presentarà la nova adaptació de L’origen de les espècies, i Gemma Miralles amb De Sukei a Naima (Premi Eduard Escalante de Teatre dels Premis Ciutat de València).

Edicions Bromera

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal