Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
sábado, 6 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Paritat en la candidatura de Jaume Bohigues a la presidència de la JLF d’Alzira

“Dones intel·ligents, amb experiència, modernes i amb moltíssimes ganes de treballar per unes Falles on la fallera ja ha deixat d’estar en un segon plànol”


 

.-000189

Arribada la recta final de la candidatura i presentada oficialment davant el batlle D Alzira, en Diego Gómez, el pla de treball a seguir per als dos propers anys i al mateix temps s ha fet públic el noms dels membres que formen part de la candidatura de Jaume Bohigues Agustí per a presidir la Junta Local Fallera D Alzira per a la pròxima legislatura.

Una de les mesures més cridaneres és la mitjana de joventut del llistat el qual no supera els 40 anys, destacant entre ells onze expresidents i algunes falleres majors de comissions, com també hi ha dos Falleres Majors d'Alzira i components de les Corts d'Honor de la Fallera Major D Alzira, aquest és completa amb una experiència jove al igual que tenim amb molta saviesa al món faller. Representem un total de 19 comissions de les 35 que formen part del cens alzireny.

Si ens centrem als càrrecs existeixen grans novetats, com la creació de càrrecs de Solidaritat per seguir apropant-nos a les Falles D Alzira, a les persones amb diversitat funcional, visual i auditiva, així com incrementar les ajudes socials a les minories necessitades també es millorarà el sistema de votacions dels monuments i dels "ninots indultats", els quals tindran un lloc on puguen ser elegits per elecció popular i la creació d'un gavinet jurídic format per cinc lletrats especialitzats en diferents àmbits del dret per instruir, assessorar i defendre les comissions davant els problemes q pogueren sorgir per motius de les seues activitats normals, en aquest sentit, s ha creat la delegació d'intermediació institucional què és ficarà a disposició de la comissió que ho sol·licite per tal de mantenir els seus drets davant qualsevol dificultat.

Per a tots els membres de la nostra candidatura és un orgull (encara que en ple segle XXI hauria d'haver estat superat), ja que, la paritat i quantitat que formen part D aquesta candidatura on la meitat està formada per falleres, les quals romanen involucrats, elles estan a la majoria de àrees creades, a més a més, estan en igualtat de condicions als altres càrrecs de la candidatura de la Junta Local Fallera. D aquesta forma, no sols es vol donar validesa a la llei orgànica 3/2007  del 22 de març, per la igualtat efectiva entre homes i dones, no sols s honra l article 14 de la Constitució Espanyola per la que no s ha de discriminar a cap persona per raó de sexes, sinó també que les dones són iguals en drets i idees i sols amb elles està festa estarà garantida i podrà seguir endavant on la historia li té reservada.

Dones intel·ligents, amb experiència, modernes i amb moltíssimes ganes de treballar per unes falles on la Fallera ja ha deixat D estar a un segon plànol per a estar als màxims llocs de responsabilitat i demanant pas perquè nostres festes siguen igualitàries i iguals en drets per a tots i totes.

Jaume Bohigues

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ramon - 06/05/2017
Per a realment ser igualitaris, hauríeu d'haver presentat una dona a presidenta, no omplir les llistes de dones que sembla que s'utilitza mes a les dones així que quan estan qui vol i perquè vol, per a ostentar el càrrec que vulga. Açò és utilitzar a les dones per a seguir sent un sistema patriarcal, masclista i obsolet. Ademas sembla que darrere d'aquesta candidatura ets el PSOE o part d'ell. Que vinculació té Jaume amb Isabel... No anima Jaume a les alistes del PSOE i vol verse un xiringuito de fira en JLF
flipat - 06/05/2017
Ramon, me duele en los ojos leer lo que has dicho, ¿acusas al PSOE de estar detras de la campaña de Jaime y preguntas la vinculacion que tiene con Isabel?
Porque no preguntas que interes tenia el PP en tener a Vicente todos estos años sabiendo la vinculacion qque el tiene con ese partido y la amisad muchas veces alardeada por el mismo con la anterior alcaldesa?
Yo creo que todo eso sobra porque como debe de ser el presidente de jlf se debe a las fallas de Alzira y no a un partido politico u otro.
En cuanto la paridad, por lo que has dicho me e quedado "FLIPAO" el candidato es Jaime Bohigues, si quisiera ser una mujer ya se habria presentado tiene el mismo derecho que un hombre, lo que me refiero es que nadie a puesto a Jaime en ese puesto, el es el candidato y apuesta por un gran numero de mujeres, falleras y con la misma capacidad de desempeñar los cargos en los que estan al igual que sus compañeros masculinos.
tomaset - 06/05/2017
Flipat estas molt equivocat. Darrere de Bohigues esta el Psoe i caldria preguntar-li a ell les ansies de poder que te. Vicente podrà tindre les seues idees pero no es del pp ni ha fet promocio del partit, al contrari. Una altra cosa es que les relacions personals amb Elena han estat bones com ara les té amb làlcalde Diego Gomez. Es el que toca. I algun mèrit haurà tingut ell i la junta que ha presidit per rebaixar el dèficit que crearen candidats amb el suport del psoe. Vicent Muñoz ha fet un gran treball mal que vos pese a alguns i qualsevol que tinguera vergonya el tornaria a votar ara.
Sorprendido - 06/05/2017
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal