Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira acull hui la taula redona 'Literatura infantil i juvenil en els Premis Literaris Ciutat d’Alzira'

En l’acte participaran els autors guanyadors i finalistes de les categories infantil, juvenil i àlbum il•lustrat de 2016


 

.-000025 

L’auditori de la Casa de Cultura d’Alzira acollirà hui, 9 de maig, a partir de les 19.30 h, una taula redona al voltant de la literatura infantil i juvenil per a presentar les obres guanyadores i finalistes de les categories infantil, juvenil i àlbum il·lustrat dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

En concret, es presentaran els títols El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, de Silvestre Vilaplana; El desbaratat conte dels fesols màgics, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, de Carles Cano; El llarg viatge de Nanuq, Premi Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera i Valldigna -que no estarà físicament a l’acte, ja que la seua publicació està prevista per a la tardor-, de Toni Cabo i les dues novel·les finalistes del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, Vampirs, friquis i tacons d’agulla, de Lluís Miret i Diari d’unes vacances avorrides, de Pep Castellano, respectivament. Els autors de les cinc obres participaran a l’acte, que estarà moderat per Maite Monar, Secretària Tècnica del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana.

El col·loqui està obert a tots els públics i pretén acostar la literatura per a infants als joves lectors de la mà de cinc autors de reconegut prestigi i una dilatada trajectòria en el camp de la literatura infantil i juvenil. Es tracta d’un acte amé i distés, indicat tant per a professors i educadors com per a pares i mares, ja que ens permetrà conéixer de més a prop els secrets de la literatura infantil i juvenil. Per això mateix, la taula redona també pot ser interessant per als joves lectors, que podran descobrir de primera mà una bona representació dels autors que fan els llibres que, després, cauran a les seues mans. Així, el col·loqui està pensat com un acte dirigit a les persones que juguen un paper fonamental per a fer arribar la literatura infantil i juvenil als seus destinataris. Pares, mares, mestres, professors, bibliotecaris... i, per descomptat, els propis lectors, en seran els protagonistes.

A més, cal recordar que enguany s’ha celebrat la primera edició del Premi Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera i Valldigna i, per tant, El llarg viatge de Nanuq constitueix el primer àlbum il·lustrat guardonat en el marc dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Aquest premi, a més, reflecteix el context d’eclosió que viu la literatura il·lustrada. Una situació que, a les nostres terres, es veu afavorida per la quantitat i la qualitat dels nostres il·lustradors.

Edicions Bromera

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal