Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de marzo de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Qui és el de la foto?, de Mª Carme Roca

Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil
Homenatja la coneguda escriptora anglesa Helen Beatrix Potter


L’obra

Hannah Potter no es podia creure que un fantasma haguera aparegut fotografiat al seu costat. Susan, la seua millor amiga, tampoc. Però allà estava. Qui és aquest fantasma? I el més important... què vol?

Els Potter, una família londinenca d’allò més normal, no tenen cap relació amb el xiquet mag, però sí amb Helen Beatrix Potter, la cèlebre escriptora i il·lustradora anglesa, de qui són parents llunyans. A mesura que va avançant la seua investigació, descobreixen que hi ha una relació entre aquesta parenta i el fantasma, un fantasma que malda per personificar-se sense massa èxit.

 

L’autora

Maria Carme Roca (Barcelona, 1955) és historiadora i filòloga. Des del 1997 ha publicat una quarantena de títols, tant per al públic infantil i juvenil com per a l’adult. Per la seua trajectòria, ha rebut diversos premis, com ara el Nèstor Luján de novel·la històrica per Intrigues de palau; el Barcanova de literatura infantil i juvenil per Akanuu, l’arquer persa; el White Raven’s per El faedor de mentides; el Lola Anglada de contes per a infants per On s’amaga la por, o el Don-na de narrativa per El darrer buit, entre altres. Amb Qui és el de la foto? va guanyar el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.

 

Destaquem

Qui és el de la foto? homenatja la coneguda escriptora anglesa Helen Beatrix Potter.

 

Fitxa técnica

Autora: Maria Carme Roca

Col·lecció: «Espurna»

Número: 91

Pàgines: 152

Format: 13 x 20,5 cm

ISBN: 978-84-9824-643-8

Preu: 9 €

Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal