Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 31 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Xavi Candel Martín, un preparador físic d’Alzira en l’equip de Pellegrini a la Superlliga Xina

S’encarrega de la preparació física de jugadors internacionals com Lavezzi, Gervinho, Mbia o Hernanes


 
._000489 

Des del diari El Seis Doble sempre intentem apropar-te a tota la informació que es produix a la nostra comarca. De vegades eixim fora de les nostres fronteres, però és per assabentar-nos del què fan els nostres paisans per altres països. 

Xavi Candel Martín és un jove alzireny que va començar treballant com a preparador físic amb equips de la nostra comarca. El seu primer conjunt va ser l’Algemesí CF al 2008. Del 2009 al 2015 va estar preparant físicament als jugadors de la UD Alzira.

En maig de 2015 va estar 8 mesos treballant amb l’equip FC Volga Nizhni Nóvgorod, de la Federació Rusa i una vegada ja va provar com es treballa a l’estranger va començar el 2017 com a readaptador del Hebei China Fortune Football Club, de la ciutat xinesa Qinhuangdao.

En l’àudio que adjuntem a l’article ens comenta com és el dia a dia tan lluny de casa, com treballen els equips asiàtics i quina és la situació actual del futbol a la República Xina.

La Superlliga de l'Associació Xinesa de Futbol, coneguda com a Superlliga Xina, és la competició més important de futbol professional de la República Xina. Va ser creada substituint a l'antiga Lliga Jia A de l'Associació Xinesa de Futbol, que actualment és la segona divisió del país.

Originalment estava composta per 12 equips, passant a 14 equips el 2005, 15 equips el 2006, i 16 equips a partir del 2007 fins el moment.

E6D 
 
.-000452 
.-000454
 
 
 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasJ.M.O.
DeportesFutbol. General
Personajes AlzireñosEntrevistas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal