Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 17 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El nan@fest d’Alzira, un èxit de programació que ja pensa en la segona edició

"Encara que no s’han mesurat el nombre d’assistents, afirma que s’esgotaren els 1.200 globus que repartiren entre els més menuts, superant totes les expectatives"


 

._000483

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera edició del festival. Centenars d’alzirenys i alzirenyes i altres veins de la comarca omplien el Parc de l’Alquenència el passat dissabte per a gaudir d’una programació molt completa i adreçada als més menuts.

Aida Ginestar, assegura que este èxit els fa pensar ja en l’organització d’una segona edició del festival amb més actuacions i tallers. Encara que no s’han mesurat el nombre d’assistents, afirma que s’esgotaren els 1.200 globus que repartiren entre els més menuts, superant totes les expectatives. La clau de l’èxit de les programacions es troba “en crear hàbits” i “hem vist que els espectacles infantils tenen una gran acceptació, com ja ha passat amb “Somriu als parcs”. La regidora resaltava que s’havia aconseguit l’objectiu principal; “que les famílies d’Alzira gaudiren i compartiren una jornada d’esplai”

Entre les actuacions més exitoses van estar el concert de Dani Miquel, els tallers de bambolles de sabó o la zona d’expressió lliure on els xiquets disposaven d’espai per a dibuixar i pintar. Les zones de descans amb hamaques i coixins o la de picnic per a dinar, van estar també molt concorregudes i ja s’ha plantejat ampliar-les per a la propera edició.

Es tracta d’un esdeveniment totalment  gestionat per l’Ajuntament i que ha comptat amb la participació d’empreses alzirenyes d’animació o de serveis i també amb la col•laboració voluntària de diverses associacions culturals.

Al festival no van faltar la regidora de cultura Aida Ginestar, gran part dels membres de la corporació i l’alcalde Diego Gómez, qui assegura que l’equip de govern vol donar vida a tots els parcs de la ciutat: “Fins ara mai no s’havien organitzat aquest tipus d’actes, i estava perdent-se el gran potencial del que és, el gran pulmó de la ciutat”.

Prova d’aquest interés és el naixement de la Biosfira. El proper cap de setmana, el Parc de l’Alquenència, tornarà a acollir un esdeveniment, la I Fira ecològica de la ciutat, amb tallers, ponències, agricultura ecològica, música, restauració i moltes coses més. Des de divendres de vesprada i fins a diumenge es poden visitar els diferents espais sostenibles.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 

               
.-000003                                                                     .-000004 
               
.-000113                                                                   .-000366



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal