Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Josep Franco i Reclam Editorial tornen a l’Albufera

“Els teuladins novençans” i “Júlia, l’anguila viatgera", els habitants del paratge es convertixen en els protagonistes


 

 


                               .-000366

 

Reclam Editorial ja ens va delectar amb l’inici de la col•lecció Albufera, que ens regalava dos contes de l’escriptor Josep Franco sobre la flora i fauna del parc natural valencià. Ara, després d’uns mesos d’espera –que no de descans-, tant escriptor com editorial tornen a la càrrega amb dos noves entregues.

De moment, es pot avançar la presentació del tercer i quart llibre de la col•lecció Albufera, titulats “Els teuladins novençans” i “Júlia, l’anguila viatgera", que no tardaran a tindre data de publicació. Aquesta vegada, Franco ens narra, per una banda, amb l’estima de sempre, l’història d’una família d’aus característiques de l’Albufera, els teuladins. D’altra banda, ens acosta les peripècies d’una anguila que decideix viatjar des del Carib fins a la nostra benvolguda Albufera.

Amb el retorn de publicacions d’aquesta col•lecció, Reclam es consolida com un ferm suport de la cultura valenciana, dels seus tresors i dels seus valors. Incansables en la persecució per enaltir els fruits que ha donat aquesta terra, Reclam Editorial i Josep Franco travessen cel, mar i muntanyes per mostrar-nos allò que de veritat ens fa rics. Paratges com l’Albufera i els seus habitants que es convertixen en els protagonistes d’històries amb il•lustracions que parlen per elles mateixes i amb una prosa colorida que captiva des de la primera plana.

Unes il•lustracions obra de Belén Greco i Sara Blanco, ambdues estudiants de Belles Arts de l’Universitat de València, que han aconseguit guanyar el concurs dut a terme per a escollir dos il•lustradors per a les històries de la col•lecció Albufera. Amb açò, Reclam busca potenciar el mèrit i reconeixement dels alumnes de la disciplina de Belles Arts.

Continuem gaudint del nostre paratge més estimat; bé siga amb una passejada o amb una bona lectura.

 

Reclam Editorial

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal