Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira apropa la 'Música per somriures' al centre Carmen Picó

Fins al moment, el programa també s’ha desenvolupat a l’Hospital Universitari de la Ribera i a la residència d’ancians Solimar


 

 .-000271

El passat dimarts, 16 de maig, els xiquets i xiquetes del Centre d’Educació Especial Carmen Picó gaudiren amb l’actuació del grup de música infantil Trobadorets, un grup format a finals de 2010 que ha anat assolint èxits i creixent fins a convertir-se en un referent de la cançó infantil.

Amb la veu de Pau i la guitarra de Gerard, l’alumnat del Centre Carmen Picó va cantar i ballar sense parar les divertides cançons del seu repertori. Trobadorets, Un mariner del Grau, Penyagolosa, Els colors, La banda de Rock and Roll, Les graneres, El capellà i moltes més cançons feren les delícies dels xiquets i les xiquetes que participaren activament seguint les indicacions dels músics i compartint fins i tot el seu espai d’actuació.

La Regidoria de Cultura projecta una sèrie de concerts que, amb el lemamúsica per somriurespretén apropar la música a tots els públics i fer passar una estona agradable especialment a aquelles persones que, per diverses circumstàncies, no poden accedir a les actuacions i activitats que es programen al llarg de l’any als espais habituals.

Persones amb problemes de salut, ancians internats en residències i altres col·lectius amb problemàtiques diverses poden gaudir de la diversió i el plaer d’escoltar música de la mà de grups i formacions musicals d’Alzira i del nostre entorn que els trauran, almenys per uns moments, de les rutines quotidianes.

Fins al moment música per somriures s’ha desenvolupat a l’Hospital Universitari de la Ribera, a la residència d’ancians Solimar i al Centre d’Educació Especial Carmen Picó. 

La resposta del públic participant ha estat molt positiva, per la qual cosa, la regidora de Cultura, Aida Ginestar vol continuar endavant amb esta proposta programant més actuacions en diversos espais de la nostra ciutat, totes adreçades als col·lectius més desfavorits o amb dificultats d’accés.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000474                                                                                         .-000132 
               
 .-000166                                                             .-000151



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal