Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 20 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira es prepara per a previndre les panderoles

Algunes zones ja han sigut tractades com a conseqüència d’avisos concrets que s’han rebut a les últimes hores, fet que pot ocasionar variacions en les previsions diàries


 

 .-000271

La propera setmana, la Regidoria de sanitat ha preparat l´inici oficial de la campanya contra les panderoles al clavegueram públic que se suma a actuacions aïllades més urgents, que ja s’han portat a terme.

Amb la pujada de les temperatures augmenta també el nombre d'insectes que es fan visibles al carrer, per eixa raó s’intensifica el tractament amb intervencions especifiques a totes les zones del poble.

L’empresa responsable del servei, Desflor, realitzarà les tasques a les primeres hores del día, per tal de no causar molèsties per als residents a les seues dependències. A més seguirà una planificació per les diferents zones de la ciutat segons les previsions climatològiques, que podrà variar en funció de possible canvis d’humitat o temperatura, o quan per motius tècnics siga necessari repetir el tractament a alguna zona.

L'Ajuntament ha preparat la informació adient per tal que els veïns de cada zona siguen coneixedors de les actuacions al seu barri i al mateix temps puguen actuar conjuntament, reforçant amb els habituals tractaments domèstics, de manera que la campanya resulte més efectiva.

Algunes zones ja han sigut tractades com a conseqüència d’avisos concrets que s’han rebut a les últimes hores, fet que pot ocasionar variacions en les previsions diàries.

La planificació de l’empresa Desflor al llarg dels mesos de maig i juny és la següent:

22 de maig: plaça Mayor, Major Santa Catalina, la Vila i adjacents.

24 de maig: Av. Luis Suñer i adjacents.

26 de maig; plaça Societat Musical, Colom, la Malva i adjacents.

29 de maig: les Bases, plaça Sant Judes i adjacents.

30 de maig: parc Ausiàs March, Alquenència i adjacents.

31 de maig: Venècia, Ana Sanchis i adjacents.

2 de Juny: parc Pere Crespí i adjacents, fins a Dr. Ferran i Pare Pompilio.

5 de Juny: plaça Sagrada Familia, Alquerieta, i adjacents.

7 de Juny: Albuixarres, i adjacents fins a Dr. Ferran, Xúquer i Joanot Martorell.

9 de Juny: les Barraques i polígons industrials

Una vegada finalitzats els tractaments de xoc i amb la consecució del posterior efecte preventiu, diàriament es faran controls rutinaris tant al clavegueram públic, la xarxa de semàfors i enllumenat elèctric amb la finalitat d’eradicar qualsevol possible focus que es genere.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
               
.-000003                                                                     .-000004 
               
.-000113                                                                   .-000366




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal