Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira regula la publicitat en les tanques del casc urbà i del terme municipal

Per a ajustar al model de ciutat l'estètica que es busca i acabar amb la pràctica habitual de realitzar publicitat d'una manera no regulada


 

 .-000444 

Al ple extraordinari del dia 15 de maig va eixir endavant l'aprovació inicial del projecte de l'ordenança municipal reguladora de la instal•lació de publicitat visible des de la via pública al terme municipal de la ciutat d'Alzira.

L'ordenança s'estructura en vint-i-cinc articles, una disposició transitòria i una final que tenen com a objecte homogeneïtzar i regular les condicions a què hauran d'estar subjectes a les diverses modalitats de publicitat (tanques, cartells, pancartes, banderoles i ròtols).

L'objectiu de la present Ordenança és ajustar al model de ciutat l'estètica que es busca, per tal d'anar acabant amb  la pràctica habitual de realitzar publicitat d'una manera no regulada.

Ja que la regulació de les normes urbanístiques no detalla dita activitat, i per tant no regula les zones adequades per al desenrotllament de la mateixa l'ordenança passa a aclarir i sistematitzar el tipus de suport adequat, les seues dimensions, l'emplaçament i aconseguir una estètica urbana adequada.

A partir d'ara es regularan: les limitacions a la publicitat exterior en sòl urbà amb tipologia Centre Històric; condicions de ròtols comercials i professionals; publicitat audiovisual; instal•lació en sòl urbà no inclòs en unitats d'execució; les tanques de publicitat en solars pendents d'edificació; cartells i tanques de publicitat mitgeres com la propaganda en solars en construcció, així com les obligacions del titular de la llicència.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, manifesta que "Amb esta ordenança Alzira dona un pas endavant per tal de què la ciutat guarde una estètica, lluny de la publicitat que acaba inundant qualsevol racó de la ciutat de manera indiscriminada".

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000455  

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal