Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Reclam Editorial i Enric Ramiro ens conten hui 'Una ribera d’històries'

L'acte de presentació d'este nou llibre, il•lustrat amb les fotografies de Miguel Àngel Gil, tindrà lloc hui dia 25 a la Casa de la Cultura d'Alzira, a les 19:30 hores


 


                                        .-000366

Enric Ramiro Roca és, entre altres coses, amant de la cultura i l’educació. I a banda, té una cosa més en comú amb Reclam Editorial: la persecució de la bona literatura.

És per això que, temps enrere, els seus camins van convergir com dos afluents que van a parar al mateix riu. En aquest cas, el riu del que parlem és el Xúquer, i la fusió va desembocar en “Una ribera d’històries”. Aquesta obra del professor, llicenciat, Doctor i Màster d’Algemesí acumula narracions i històries diferents i cent per cent valencianes amb un irremeiable denominador comú: la vora del riu Xúquer. Es tracta d’una compilació de cinquanta relats que succeeixen a totes i cadascuna de les ciutats i pobles que acompanyen un dels rius més emblemàtics de la província de València durant el seu recorregut fins la mar.

L’editorial Reclam ja va presentar “Una ribera d’històries” per primera vegada el passat mes de desembre a Algemesí. Ara, el llibre de l’escriptor i educador algemesinenc tornarà a veure la llum el pròxim dijous, 25 de maig, en un acte a la Casa de la Cultura d’Alzira, a partir de les 19:30.

Allí acudiran, per descomptat, tant l’editorial com el propi autor; i també farà acte de presència el fotògraf alzireny Miguel Àngel Gil Enguix, de Digital Flash, qui va ser l’encarregat de donar-li vida als relats amb les seues fotografies.

L’autor, Enric Ramiro, també nascut a la vora del riu Xúquer, és just amb tots els municipis involucrats en el curs del riu, ja que fins l’últim d’ells, els cinquanta, té cabuda a la seua creació. Va ser fàcil convèncer a Reclam sobre el projecte si a aquesta magnífica idea li s’afegix el missatge educatiu que aporta cadascun dels contes.

Aquesta vegada, Reclam ens regala una recopilació de contes per a adolescents i adults, fàcils de llegir i amb tocs d’ironia que convertixen aquesta fusió de talents en una lectura educativa i fresca. 

Reclam Editorial
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal