Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Descobreix una nova manera de viure l’aprenentatge de l’anglès i l’art amb Xúquer HolidayArt

Dirigida a xiquets/es de 3 a 12 anys, del 26 de juny al 28 de juliol, en Xúquer Centre Educatiu


 
.-000472 

XÚQUER HolidayArt és una nova manera de viure l’aprenentatge de l’anglès i l’art en un moment de l’any en què els xiquets/es necessiten relaxar-se i fer activitats diferents. Necessiten experimentar, crear, innovar i gaudir d’un aprenentatge i d’un entorn diferent.

XÚQUER HolidayArt va dirigida a xiquets/es de 3 a 12 anys que vulguen viure l’anglès i l’art d’una manera diferent i inoblidable perquè a XÚQUER HolidayLab ens submergim en el món de l’art i aprenem anglès mentre creem, ens expressem i treballem en equip. D’aquesta manera fem que l’anglès siga útil en els tallers d’art o... PUTTING THEORY INTO PRACTICE!!!

El programa XÚQUER HolidayArt consta d’una sessió d’anglès d’1.30h de durada en la qual proporcionarem als xiquets/es l’input necessari (vocabulari, funcions, cançons, jocs) per poder portat a terme l’activitat artística que es treballarà a les ART Workshops de 2h de durada.

 
Metodologia

La paraula que caracteritza la metodologia emprada en XÚQUER HolidayArt és, sens dubte, IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA. Els nostres professionals aconsegueixen que els xiquets i xiquetes utilitzen l’anglès per a comunicar-se tant a la classe com als tallers artístics.

I per què ART? Doncs perquè l’art afavoreix els processos de comprensió i perquè permet alimentar de manera racional el component imaginari dels xiquets i xiquetes. El que volem és que aprenguen un idioma a la mateixa vegada que estimulem la seua imaginació amb la finalitat d’incrementar la seua capacitat de concentració i afavorir la resolució de problemes de qualsevol àrea.

Les persones encarregades de portar a terme XÚQUER HolidayArt són professionals amb una gran experiència en el procés d’ensenyament-aprenentatge, es comuniquen en anglès i conèixen les eines necessàries per a aconseguir que els xiquets/es utilitzen l’anglès en les seues converses. Sabem que cada xiquet/a avança al seu ritme, per això, els respectem i els animem.

 

Instal·lacions i serveis adicionales

XÚQUER HolidayArt es realitzarà a les noves instal·lacions de XÚQUER Centre Educatiu (Carrer Bernat Montagud, 3. Alzira). Per a les famílies que ho necessiten i ho sol·liciten, posem a la vostra disposició els següents serveis (amb un cost addicional):

- MATINERA (de 8 a 9).

- MENJADOR (de 14 a 15).

Existeix l’opció de fer ús del menjador en dies solts. En aquest cas, s’haurà de contactar amb Rafa Ahulló i abonar l’import corresponent. En cas de necessitar una dieta especial o tindre algun tipus d’al·lèrgia, haurà d’informar al document corresponent.

 
Entrada i Eixida

Si has contractat el servei d’escola matinera, a les 08.00h els xiquets/es es dirigiran a la biblioteca (planta baixa). A les 09.00h, l’alumnat accedirà al recinte per la porta principal i es dirigirà a la seua fila. L’alumnat de la matinera serà arreplegat directament per la coordinadora. A l’eixida, les famílies arreplegaran als xiquets/es d’infantil al pavelló d’infantil i als de primària a la porta principal del centre. Per seguretat, les famílies hauran de signar un full d’autorització indicant quina/es persones tenen permís per a arreplegar el xiquet/a. En cas d’autoritzar el seu fill/a a tornar sol, també hauran de signar l’autorització corresponent. L’alumnat que haja optat pel servei de menjador serà acompanyat al menjador on serà arreplegat per la seua família després de dinar.

 

Materials Diaris: llapis, goma d’esborrar i afilador, bolígrafs i llapis de colors.

Piscina: tovallola, xancles, banyador, crema protectora i gorra.

Sessions d’art: roba vella que es puga embrutar, una bosseta amb una muda i tovalloletes mullades.

Recomanem marcar el material de piscina amb el nom de l’alumne, especialment en infantil. Cal portar esmorzar i aigua. A cada grup se li entregarà l’horari de les classes i les activitats artístiques setmanalment perquè tinguen coneixement del que es va a treballar al llarg de la setmana.

Xúquer Centre Educatiu

 

 
Entrevista realitzada per Luis Mendez, en Onda Cero Alzira, a Benet Delcan,
responsable de nous estudis de Xúquer Centre Educatiu
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal