Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La Plataforma per la Sanitat Publica de La Ribera es reunis amb els Ajuntaments i la Junta de Personal de l'Hospital

I demana "un compromís ferm a la Conselleria per a que es mantindran els serveis i les especialitats que en aquest moment s’ofereixen"


 

.-000189

La finalitat d'aquestes reunions és mostrar una unitat d'acció de la Plataforma per la Sanitat Publica de La Ribera, dels Ajuntaments, com a representants de la ciutadania, i de la Junta de Personal com a representant legal dels treballadors i treballadores, per tal de:

1. Donar suport a la Conselleria de Sanitat i al Consell de la GV en la seva decisió de no prorrogar el contracte a l'empresa Ribera Salud, i que aquest departament passe a gestió directa a partir l'1 d'abril del 2018.

2. Exigir que l'empresa Ribera Salud complisca amb la seva obligació de donar la cobertura sanitària al 100% en tots els centres on el personal és l’únic recurs, que no es tanquen els Centres de Salut a les vesprades en atenció ordinària, que els Serveis d'Urgència dels Centres de Salut tinguen la cobertura de personal adequada, i que ni a l'estiu ni en festes no s'aplique cap de les mesures de retallada de personal que ha aplicat l'empresa, tot i que cobra el mateix a la Conselleria a hivern que a l'estiu i cada any augmenta el preu de la càpita segons augmenta l’IPC.

3. Exigir a l'empresa Ribera Salud que en el que queda de contracte complisca amb les inversions que té pendents en les instal·lacions sanitàries del Departament. En cas contrari, que la Conselleria retinga en les seves liquidacions amb l'empresa la part corresponent, per a poder realitzar aquestes inversions a partir del 2018.

4. Demanar un compromís ferm a la Conselleria que es mantindran els serveis i les especialitats que en aquest moment s’ofereixen a La Ribera en passar el Departament i l’Hospital a la Gestió Pública Directa.

5. Denunciar públicament qualsevol incompliment tant en inversions com en la cobertura de l'assistència sanitària, ara amb l'empresa Ribera Salud com a partir del 2018 amb la Conselleria de Sanitat de la GV.

Tots els ciutadans i ciutadanes de la Ribera tenen dret a la millor assistència sanitària i, per això, exigim que es reforcen les zones disperses amb més efectius i inversions. No es poden repetir situacions com les viscudes tots els estius i recentment amb les festes de Pasqua. Finalment, no tolerarem que una associació que s'ha arrogat la representació dels treballadors i de tota la ciutadania, continue atemorint les persones i famílies sensibles i vulnerables per la seua malaltia; i des de la Plataforma demanem als Ajuntaments que no faciliten en el seu nom aquesta campanya de por i de descrèdit de la Sanitat Publica. 

Plataforma per la Sanitat Publica de la Ribera
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

.-000100
.-000306
.-000473
.-000466

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 27/05/2017
Asociación por la Sanitat Pública, nombre absolutamente falso y dado al engaño, dado que nadie pretende que la Sanidad deje de ser pública, aunque algunos centros se gestionen de forma privada. Mucha pompa para tan poca sustancia.
Y pretenden que se mantengan los actuales servicios y especialidades actuales del Hospital de la Ribera. Es decir, que la Conselleria nos haga el favor de dejarnos como estamos. Entonces, si lo mejor que nos puede pasar es quedarnos igual, para que cambiar? Como diria el Quijote, para este viaje no hacían falta alforjas.
De la actual plantilla de excelentes profesionales, ni media palabra. Otro mal rollo.
Así que se trata de cambiar a peor, seguir su ideología rancia y sus intereses políticos y personales.
Mientras, Ayuntamientos como el de Alzira, se hacen la foto y dicen que harán lo posible. Es lo que suele hacer el Alcalde. Y se quedan tan anchos.
Usuarios y trabajadores del Hospital. No permitamos esta cacicada política. O nos arrepentiremos durante muchos años
riberenc - 29/05/2017
Joan V., algun dia ens dirás quin plus cobres de la empresa per a manipular com ho fas. En el comunicat diuen ben clar que la plataforma i ajuntament vigilaran i exigiran tots els serveis i la millora dels mateixos ara i quan estiga Conselleria. Dels treballadors UTE no cal dir res més, ja que es subrogaran per llei. Ara algun dia ens dirás quin plus cobres de la empresa per a manipular com ho fas, i entenc que estas enfadat per que a partir del 2018 sols vas a cobrar el sou, sense plus.
Joan V - 31/05/2017
Riberenc, te voy a decir el plus que cobro de la empresa que gestiona el Hospital. Cero. No puede ser de otra manera, porque no trabajo allí. Ni cobro un centmío de la política, ni soy liberado sindical. Ni falta que me hace.
Me da igual dónde trabajas tu, y que intereses tienes en la reversión l aunque me lo imagino.
Lo de que el Ayuntamiento y la Rimbombante y engañosa Plataforma "exigirá y vigilará" es para mondarse de risa, visto lo que pintan nos y otros en la Conselleria, y que su interés partidista está totalmente por encima del interés de los ciudadanos,


Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal