Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Arranca el XXIX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

Del 20 al 24 de juny, torna el tradicional Encontre de Teatre d’Estiu a la Ciutat d’Alzira, que en la seua 29 edició presenta una programació molt completa


 

  .-000079

Teatre familiar, tallers d’expressió, monòlegs a la fresca i humor amb Xavi Castillo. Una variada oferta que es podrà disfrutar als carrers d’Alzira o a la Casa de la Cultura, amb part dels espectacles gratuïts.

Les entrades poden adquirir-se de manera anticipada a la finestreta del Gran Teatre cada dimarts i dijous per al vesprada de 19.30 a 21 h o a través d’Instant Ticket per telèfon: 902 444 300, de 8 h a 23 h o per Internet: www.instanticket.es, les 24 hores.

A més també es poden comprar el mateix dia de la representació des d’una hora abans. L’abonament per al cicle complet d’espectacles al Gran Teatre té un cost de 20 euros, 15 en la seua versió reduïda.

A continuació es pot conéixer el detall dels espectacles programats:

 
Dimarts 20 de juny de 2017

TALLER D’EXPRESSIÓ A PARTIR DE JOCS TEATRALS

L’actriu i pallassa Rosana Mira impartirà un curs d’iniciació teatral destinats als més menuts de la casa d’una forma lúdica i divertida. Si tens entre quatre i huit anys, apunta’t al curs. Grup reduït de 12 participants.

Casa de Cultura de 18 a 20 hores.

Inscripció gratuïta en la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira (962459274 – [email protected]).

 
Dimecres 21 de juny de 2017

TEATRE FAMILIAR

Casa de la Cultura a les 18 i 19.30 hores.

Mira Rosana Proyectos Teatrales presenta

EL TRONC TRONKET

Amb: Rosana Mira i Patri Aranda.

Tronket és la història d’un tronquet molt xicotet que es passava la vida dormidet, mentre el visiten personatges com la granota, el mussol, la xitxarra i el Sol… que són els seus amics que volen que es moga i canvie el seu estat de quietud. Ho aconseguiran? Una animació on més enllà de les paraules, la història es construïx a partir de les emocions més bàsiques.

Aforament limitat (màxim de 60 persones per sessió).

Espectacle en valencià.
Entrada única de: 1 €
               

Escena Erasmus presenta

LA FIRA INVISIBLE

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.      

Dirigit per Anna Marí. Textos de: Anna Marí, Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo.

Les actrius i actors Erasmus de la Universitat de València pugen a escena el populisme, l’extremisme, la situació del desconcert ciutadà que es viu a Europa i l’increment del gihadisme en l’espectacle La fira invisible. Este nou espectacle d’Escena Erasmus que passa un examen a la situació política, social i cultural que afecta Europa, és la segona part d’una trilogia d’espectacles sobre les migracions que Escena Erasmus va començar l’any passat amb El circ de la frontera, que poguérem disfrutar al mateix Gran Teatre d’Alzira al passat 7 de juliol de 2016. 

Una activitat pertanyent al programa Unisocietat-Alzira del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

Espectacle en valencià i castellà
Entrada amb invitació.
 
 
Dijous 22 de juny de 2017

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.                      

La Teta Calva presenta

LLOPIS, de Xavo Giménez.                                                                                                          
Autor, direcció i actor: Xavo Giménez.

Llopis és la història d’un que va voler ser algú. Tots pensem en algun moment de la nostra vida que ens agradaria ser un altre si poguérem tornar a començar de zero.

Entrades: 8 € (reduïda: 6 €) / Aforament limitat.
Espectacle en castellà / Durada de 75 min.
 

NITS A LA FRESCA                                      

Xavi Castillo presenta

XAVI CASTILLO NEWS!

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

Xavi Castillo News! és un espectacle definit per l’actualitat. Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia, Xavi explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies. Un espectacle canviant i amb gran dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia.

Entrada lliure.
 
 
Divendres 23 de juny de 2017

TEATRE FAMILIAR AL CARRER

Plaça Major d’Alzira a les 19.00 hores

La Troupe Malbó presenta

SONATA CIRCUS                                                                                                            

Amb: Silvia Queralt i Sergio Chaves. Direcció de Jesús Jara.

La bellesa i una mescla d’humor, amor i emoció. SONATA CIRCUS és un espectacle ple. Òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el clown, el circ, les seues tècniques i varietats.

 

Teatre Corrent presenta

ICEBERG, de Paco Romeu

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.                      

Amb: Xavi Cubas, Inma Ruiz, Pep Laza i la col•laboració especial de Salvi Llàtzer

Direcció: Elsa Tronchoni

Text guanyador del Premi Palanca i Roca dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2011.

Entrades: 8 € (reduïda: 6 €) Espectacle en valencià.

 

NITS A LA FRESCA

NIT DE XIQUES!

Amb PATRICIA ESPEJO i CAROL TOMÁS

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.

PATRICIA ESPEJO

Una jove monologuista valenciana que, en tan sols un any, ha aconseguit fer-se un lloc entre els millors còmics de la ciutat, gràcies a la seua particular i sorprenent manera de fer l'humor. El seu humor absurd es caracteritza perquè es val de les situacions absurdes o incoherents per a generar la rialla en el públic, la seua comicitat es basa en la irracionalitat. Monòleg en castellà.

CAROL TOMÁS

A Carol li agrada que a la gent que l’escolta li arribe el missatge que vol transmetre. Té un humor directe i molt efectiu que li farà passar una estona molt agradable. Mestra de titulació, va obtindre la primera presa de contacte amb la comèdia participant en un programa de BUENAFUENTE com una de les churris del Neng. Monòleg en valencià.

Entrada lliure.
 
 
Dissabte 24 de juny de 2017

Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

El Pont Flotant presenta                                           

EL FILL QUE VULL TINDRE

Creació i direcció: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons.

Interpretació: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons i la col•laboració dels veïns i veïnes d’Alzira participants en el taller escènic intergeneracional.

Una reflexió sobre l’educació, sobre el procés d’aprenentatge, sobre el paper dels pares, dels iaios, dels mestres i de totes les persones que formen part de la comunitat educativa.

Este espectacle és el resultat d’un taller escènic intergeneracional desenvolupat al llarg de la setmana de l’encontre. Un projecte teatral amb un fort component pedagògic i social.

Entrades: 8 € (reduïdes: 6 €)
 

NITS A LA FRESCA                                      

Magia y Humor con LUIS BOYANO

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores.                                                                    

L'espectacle Magia y Humor con Luis Boyano recrea en clau còmica alguns dels jocs clàssics de la història de la MÀGIA. L’il•lusionista els presenta d’una forma pròxima i participativa, involucrant en estos el públic i fent-lo participar en l’obra des del seu inici. La relació entre actor i públic és la clau de l’encertat desenrotllament de l’espectacle. Així la màgia es presta com a vehicle transmissor d’emocions, a través del canal de la rialla.

Entrada lliure.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal