Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 24 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera convoca una assemblea ciutadana el proper dilluns

"Per tractar, entre altres temes, la situació actual de les concessions administratives i la finalització dels contractes amb les empreses que gestionen la nostra Sanitat"


 

 

 ._000490
 

El pròxim DILLUNS DIA 26 DE JUNY, a les 6 de la vesprada, es reunirà a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alzira la PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA DEL PAÍS VALENCIÀ per tal de tractar -entre altres temes- la situació actual de les concessions administratives i la finalització dels contractes amb les empreses que ara mateix estan gestionant la nostra Sanitat.

La celebració de la reunió a Alzira és, també, una manera de recolzar la Plataforma de La Ribera, en aquests moments en que Ribera Salud i la seua Associació de Directius Sanitat Sols Una estan utilitzant tots els mitjans mediàtics i econòmics que tenen al seu abast per intoxicar a la ciutadania amb informacions catastrofistes sobre la fi del contracte i la posterior gestió directa per part de la Generalitat Valenciana. Perquè, com és ben sabut, la primera de les concessions que s’acaba és la de La Ribera (31 de març de 2018), amb el que serà un referent quant al desenvolupament d’aquests processos.

 

Assemblea ciutadana

A les 7 de la vesprada tindrà lloc una ASSEMBLEA CIUTADANA, on estan convocades associacions, organitzacions i entitats de la comarca, així com alcaldes, alcaldesses, representants dels diferents ajuntaments de la comarca i ciutadania en general per tal de compartir informació i posar en comú la realitat dels diferents municipis en el procés de reversió de la gestió de la Sanitat Pública de La Ribera .

Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

  

 


 

               
.-000025                                                      .-000143 
               
          .-000130                                                                                 .-000144                    

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal