Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira amplia el servei d’arreplega de cartó comercial a tot el nucli urbà

Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida


 
._000484

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira s’ha posat en marxa una campanya informativa, visitant tots els comerços de la ciutat, per tal de donar a conéixer els avantatges del servei gratuït de recollida de cartó comercial.

Cal recordar que este servei, fins ara, només donava cobertura a una xicoteta part de la ciutat, però a partir de hui dilluns 26 de juny serà operatiu en tot el nucli urbà d’Alzira, per a tots aquells comerços que vulguen fer us d’este servei. Per sol•licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, només ha d’omplir un formulari amb les dades corresponents o cridar a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 962417454, on també podran informar de com col•laborar correctament a l’hora de la recollida del cartó.

Segons Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “la decisió d’ampliar este servei no és una altra que facilitar al xicotet i mitjà comerç d’Alzira el tractament correcte del cartó d’embalatge que es genera al seu negoci, i al mateix temps alliberar els contenidors blaus de la via pública.

”Esta mesura també pretén millorar la imatge de la nostra ciutat, mantenint-la al més neta possible, amb les campanyes que contínuament posem en marxa des d’esta regidoria”.

El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14:00 hores. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida.

També es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual. En este cas es demanaria l’arreplegada cridant al telèfon de FCC: 962417454

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000473



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal