Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 30 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les festes de Sant Bernat continuen la seua descentralització amb més activitats que l’any anterior

Les activitats programades, a llocs com el parc de l’Alquenència, Venècia, Recinte Firal o el Gran Teatre, començaran el 8 de juliol i finalitzaran el 23, dia gran a la nostra ciutat


 

 

._000484
 

La Regidoria de Festes ha programat per a les festes de Sant Bernat 2017 un ampli repertori  d’activitats per a les menudes i menuts, així com espectacles musicals dirigits a tots el públics.

L’any passat va ser el primer que Isabel Aguilar, com a regidora de Festes, va organitzar les festes patronals i donà com a resultat una alta participació, la qual cosa va fer del Sant Bernat del 2016 el primer en molts anys a comptar amb la implicació de les alzirenyes i alzirenys que optaren per quedar-se a la nostra ciutat per tal de disfrutar de totes les activitats i concerts que es van programar.

Seguint la tònica de l’any anterior per a estes festes s’ha pensat aplegar a totes les edats, per la qual cosa s’han programant moltes activitats que començaran el 8 de juliol i finalitzaran el 23, dia gran a la nostra ciutat.

"És un treball de molts mesos, una espècie de trencaclosques que hem hagut d’anar encaixant per tal de donar forma a un programa atractiu per a totes i tots, sense oblidar-nos de les xiquetes i xiquets; estic convençuda que superarem l’èxit de l’any passat amb els concerts i activitats per a estes festes", ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar.

A més, vol agrair el treball dels tècnics i personal de l’Ajuntament que han estat molts mesos donant forma al programa definitiu que farà que tot el veïnat i visitants disfrutem un any més de les festes de Sant Bernat.

La descentralització de les festes és un dels objectius que van complint-se. Als concerts del recinte a Venècia, recuperats l’han passat, cal afegir enguany una nova ubicació, el parc de l’Alquenència, que se suma al llocs habituals com: plaça Major, Pere Crespí, Gran Teatre i Recinte Firal.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

.-000331

.-000065
.-000100
.-000306



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal