Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.860 Fotografías: 108.847 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Més de cent jugadors es disputaren la victòria al torneig de bàsquet 3x3 Sant Bernat

La competició femenina va ser finalment anul·lada per la falta d’un mínim d’equips inscrits


 

.-000462

El passat dissabte 1 de juliol va tindre lloc en el Fontana Mogort d’Alzira la VII edició del clàssic to3x3 Sant Bernat 2017 organitzat pel Nou Bàsquet Alzira i que com cada any acomiada la temporada de bàsquet a la ciutat. Enguany el torneig ha tingut varies novetats. Per primera vegada s’ha disputat durant la vesprada-nit, començant a les 19 hores i finalitzant després de la mitjanit per evitar les hores de més calor. Una novetat també va ser la inclusió d’una nova categoria de veterans de més de 35 anys. La competició femenina va ser finalment anul•lada per la falta d’un mínim d’equips inscrits.

Més de cent jugadors van ser els que es donaren cita en les pistes amb la presencia de tretze  equips en la categoria masculina, seten la de veterans i sis en la Sub15.

La primera competició en donar-nos un guanyador va ser la Sub15 que es va decidir pel format de lligueta. Els jugadors alzirenys de l’equip PayosRangers, Iván Díaz, Iván Talens, Sergio Benedito i Miquel Albelda van ser els primers classificats seguits per José V. Blasco, Sergi Gómez, David Hervás i Salva Hernández d’Espartanos.

En la categoria de veterans la final la jugaren els dos primers classificats en la lligueta de set. El trofeu va ser per a l’equip Alus amb VaidotasGrinius, RicardasGrigas, RemigijusGaudutis i BroniusStropus que van guanyar a Bicivoladores de Oscar Acosta, Manu Castellano, Ernesto Teruel i César Barrachina.

Pel que fa a la categoria masculina les dos semifinals ens deixaren a Pimpampum Toma Lacasitos conformat per Vicente Cebriá, Victor Salinas, Rodrigo Bretones i GodwinOsarenren i Alianza Popular com a finalistes. Finalment Alianza Popular, integrat pels jugadors locals amb Pau Ros, Rafa Ros, el també ex-jugador del N.B. Alzira Vicent Sales i pel gandiencMiguel Martínez, autèntic protagonista de la final per la seua excel•lent actuació des de la línia de 6,75, es van fer amb el trofeu de campions.

Així doncs, un any més el Torneig 3x3 de Sant Bernat organitzat pel Club Nou Bàsquet Alzira, fica punt i final a la temporada 2016/2017. Agraïm a tots els col•laboradors que han fet possible un any més aquesta festa del bàsquet a Alzira: l’Excel•lentíssim Ajuntament d’Alzira, Talleres Autos Leal i als conserges del poliesportiu municipal. També agraïm la confiança que ens han mostrat els equips al acudir un any més al nostre torneig, i com no a tots els voluntaris del club que ho han fet possible amb el seu treball desinteressat.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


 

.-000427
 
 ._000485
 ._000492
 .-000143




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal