Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep el reconeixement d’Asindown

El regidor Albert Furió va arreplegar el guardó


 

.-000448 

El passat divendres 30 de juny al Centre Cultural de la Beneficència, Asindown va celebrar l’acte de reconeixement a les empreses i institucions que col•laboren amb l’associació.

En l’acte, que va estar presidit per Enric Morera, president de les Corts, Enric Nomdedéu, secretari autonòmic de Treball i Mar Galcerán, presidenta d’Asindown, es van lliurar els guardons amb els quals la entitat vol reconéixer la capacitat d’inspirar, crear valors i generar oportunitats entre les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel•lectuals.

El regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió ha destacat que la integració d’estos grups suposa un aport bidireccional; d’una banda, es treballa en la millora de la seua qualitat de vida, i d’altra banda, desenvolupem les nostres tasques amb companys resolutius, responsables i entusiastes que contribuïxen al bon funcionament de l’Ajuntament. 

Més de 80 empreses i institucions, entre les quals es troba l’Ajuntament d’Alzira, estan fent possible la formació i inclusió d’este col•lectiu. Es tracta d’organitzacions de diversos sectors que són fonamentals en l’ajuda a Asindown per tal d’assolir majors oportunitats per a les persones amb discapacitat intel•lectual i que estan compromeses amb una societat més justa i heterogènia.

Les principals empreses guardonades han estat Fundación Divina Pastora, per la constant millora de la vida de les persones amb síndrome de Down i Fundación Vodafone Espanya, pel programa formatiu ‘Yo me prep@ro’, que ha permés ja la participació de  720 alumnes.

La doctora arquitecta Verónica Llopis Pulido ha sigut l’encarregada de dissenyar el guardó GRATIA 2017.

Asindown té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida, d’afavorir la inclusió i participació com a ciutadans de ple dret en totes les etapes de la seua vida, de les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel•lectuals i de les seues famílies, mitjançant la promoció de recursos i suports per a la investigació i el desenvolupament personal, social, educatiu i laboral. Ara per ara només un 5% de persones amb síndrome de Down tenen treball i l’objectiu de l’associació és aconseguir incrementar esta xifra.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

._000479  

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y CelebracionesHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal