Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El IVASPE reconeix tres policies alzirenys amb la Creu al Mèrit Policial

Condecoració que reconeix la trajectòria professional dels agents al llarg de 25 anys de servei en el cos


 

._000488

La regidora de Policia Local, Sara Garés, va assistir ahir a l’acte de lliurament de condecoracions a la Policia Local de la Comunitat Valenciana organitzat per l’IVASPE, Institut València de Seguretat Pública i Emergències.

Entre els guardonats de la Comunitat, van estar tres agents de la Policia Local d’Alzira, que van estar acompanyats per l’intendent principal de la Policia, Jorge Iglesias.

La cerimònia es va fer ressò de la importància de la tasca, l’esforç i la professionalitat dels quasi 10.000 policies que integren este cos de seguretat a la Comunitat.

L’acte, va estar presidit pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, i va tindre lloc al pati interior de les instal•lacions de l’IVASPE.

El distintiu atorgat és la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc, que reconeix la trajectòria professional al llarg de 25 anys de servei en el cos. Els agents d’Alzira condecorats són l’oficial Salvador Villalba i els agents José Ribera i José Francisco Micó.

La regidora, Sara Garés, ha destacat la importància de la tasca de la Policia Local per al benestar de la població i els va traslladar la més sincera enhorabona. Des de l’Ajuntament d’Alzira volem manifestar el màxim reconeixement a l’oficial i els agents guardonats.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000455  
.-000331



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal