Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 26 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Frida guanya la segona semifinal del Sona la Dipu 2017 celebrada a Alzira

Un total de 1.000 persones es reuniren en la capital de la Ribera Alta per a gaudir d'aquesta segona cita on van actuar també Chlorophile, Mediterranean Roots i els reconeguts Sidonie i La Pegatina


 

._000500

La nova edició de Sona la Dipu continua afegint finalistes a la seua llista. Recentment va ser el torn de Frida, que després de participar en la segona semifinal al costat de Chlorophile i Mediterranean Roots van ser triats pel jurat com a segona banda finalista del certamen. El grup de rap s'uneix així amb els primers finalistes Dûrga a la final del programa.

El Recinte Firal d'Alzira va obrir les seues portes per a rebre a un entusiasmat públic amb l'actuació de la banda de indie-rock alternatiu Chlorophile, que va inaugurar la segona semifinal del concurs. Després va ser el torn de Mediterranean Roots, que amb un contagiós directe va demostrar la potència del seu reggae amb influències de jazz i hip-hop. Finalment, els artistes de Frida van ser els encarregats de tancar les actuacions dels semifinalistes amb la seua fusió de rap, provocant un gran acolliment entre els assistents. Una vegada van actuar les tres bandes el jurat de Sona la Dipu es va reunir per a escollir al guanyador i, a mitjanit, va anunciar l'elecció de Frida.

La segona semifinal de Sona la Dipu va culminar amb els concerts de Sidonie i La Pegatina. Els primers van presentar amb les seues melodies pop-rock el seu últim LP ‘El Peor Grupo del Mundo’ mentre que La Pegatina va fer ballar al públic amb la seua rumba-ska. El punt i final de la nit va ser amb WEAR Djs i la seua sessió musical on no van faltar els més importants hits de l’indie nacional i internacional.

D'aquesta forma, els músics valencians de Frida passen directes a la final del pròxim 2 de setembre a Sueca, on tocaran juntament amb L'Arrel, Oques Grasses i ZOO. En aqueixa final actuaran amb Dûrga i dues bandes més que seran escollides en les semifinals del 19 d'agost a Xàtiva i el 30 d'agost a Bunyol.

 
Calendari Sona la Dipu 2017

- 19  d’agost  Xàtiva / Semifinal: L’Emperador  +  Lost  River  Bastards  +  The  Vibrowaves  + Love of Lesbian

- 30  d’agost  Bunyol / Semifinal: Indian  Hawk  +  Mireia  Vilar  +  Odd  Cherry  Pie  +  Miss Caffeina + Second + Varry brava

- 2  de  setembre  Sueca / Final: Dûrga + Frida + dos semifinalistes  més  +  La  Raíz  +  Oques  Grasses + Escala i Corda Dj Set.

- 9 de setembre  Picassent / Presentació guanyadors: Dos  guanyadors Sona  la  Dipu  +  Amaral

Dival
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
  

 


.-000048

 .-000006


.-000291

.-000342 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal