Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de agosto de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament d’Alzira arreplega 27.000 kg de cartó comercial en el primer semestre de l’any

Es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual


 

 .-000444   

La Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira va posar en marxa fa uns mesos  una campanya informativa per tal de donar a conèixer els avantatges del servei gratuït de recollida de cartó per les zones comercials de la ciutat. Un servei que només es realitzava en alguns punts d’Alzira, per la qual cosa es va decidir ampliar-ho a tot el nucli urbà.

Les xifres parlen per elles mateixes, ja que durant el primer semestre de 2017 s’han aconseguit arreplegar prop de 27.000 kg de cartó procedent dels comerços que s’han adherit a este servici d’arreplegada gratuïta amb actuacions tant de porta a porta, en contenidors o en servici especial.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “prendre la decisió d’ampliar este servei a tot el casc urbà era una acció necessària, per afavorir a tots els comerços d’Alzira i al mateix temps, apropar totes les ferramentes i serveis que posa l’Ajuntament a l’abast del xicotet i mitjà comerç i en este cas per facilitar el tractament correcte del cartó d’embalatge que es genera al seu negoci. Des d’ací vull agrair a tots els comerciants que han participat en la campanya i continuen adherits als servici, la seua col•laboració, ja que entre tots ajudem a donar una bona visió del comerç de la ciutat ”.

Cal recordar a tots aquells comerços que vulguen fer ús d’este servei gratuït, que poden sol•licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, omplint un formulari amb les dades corresponents o cridant a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 962417454, on també podran informar de com col•laborar correctament a l’hora de la recollida del cartó.

El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14:00 hores. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida.

També es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual. En este cas es demanaria l’arreplegada cridant al telèfon de FCC: 962417454.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 


 

.-000100
.-000306
.-000473
.-000466



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal