Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
domingo, 10 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Erri De Luca en una imatge d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Erri De Luca i Andrea Camilleri, apostes de Bromera per a la tardor del 2017

Urbà Lozano, Pasqual Alapont i Joan Canela i Jordi Colonques presenten novetat en novel•la per a adults


 

.-000025    ._000025 

Edicions Bromera arranca el nou curs 2017-2018 amb la publicació de l’última novel·la d’Erri de Luca, El més i el menys. L’obra, reconeguda amb el Premi del Llibre Europeu, és un cant a la terra i a les emocions, un compendi de l’univers més íntim de l’autor, de l’essència de la literatura de De Luca i del seu estil inconfusible.

L’altra gran aposta per a aquest trimestre és L’homenatge, d’Andrea Camilleri. En aquesta novel·la, l’autor italià fa un divertit exercici de revisió històrica molt vigent encara, amb un epíleg escrit a propòsit per a aquesta edició pel novel·lista Juli Alandes.

Novetats importants són també les novel·les que presenten Urbà Lozano, Pasqual Alapont i Jordi Colonques i Joan Canela. El Premi Enric Valor de Novel·la, Vindrà la mort i tindrà els teus ulls, d’Urbà Lozano, és una obra trenada amb misteris familiars i estranys records que combina a parts iguals suspens i literatura de qualitat. Després de mitja vida a Sicília, el protagonista d’aquesta història torna a València per enfrontar-se, en forma de memòries, a certs secrets del seu passat. D’altra banda, Napalm, la primera obra conjunta de Jordi Colonques i Joan Canela, és un thriller atípic amb altes dosis d’humor que atraparà els lectors. Una sèrie d’incendis de cotxes té desconcertada la policia de la ciutat de València. Sembla que alguna cosa grossa està a punt d’esclatar.

Finalment, Pasqual Alapont presenta dues noves novel·les. La primera, És complicat, és una obra crossover on explica la història de David, qui amb només set anys ha d’assumir una realitat difícil: ja no podrà tornar a casa. Es tracta d’un relat original i compromés que ens mostra la cara més ignorada i fosca de la violència de gènere. La segona, El mal que m’habita, és una obra de narrativa per a adults farcida de misteris familiars i estranys records, propis dels millors thrillers psicològics, Premi Novel·la Alfons el Magnànim.

Pel que fa a l’assaig, destaca Quadern de l’Europa trista, una sèrie de reflexions entorn al projecte europeu i el seu paper en conflictes com el Brexit o la crisi dels refugiats, que Jordi Sebastià narra en primera  persona des de l’experiència d’haver sigut europarlamentari.

 

Literatura infantil i juvenil

Per al públic juvenil, cal destacar a l’octubre Loly Ferrer i l’enigma Gulliver, de Vicent Dasí, una obra original i ambiciosa que combina intriga a l’estil de les històries de Sherlock Holmes i fantasia digna de les millors sagues de màgia. Per al públic infantil, al novembre arribarà a les llibreries Cantem amb Dani Miquel, que inclou un DVD amb els vídeos dels millors èxits del famós cantacançons. Amb ell, els xiquets i les xiquetes podran seguir la lletra de les cançons, i també passar una bona estona cantant-ne algunes en versió karaoke. També per al novembre es prepara el llançament de l’àlbum il·lustrat L’interrogant gegant, d’Eulàlia Canal i Sebastià Serra, una tendra història amb un missatge antibel·licista adreçat als més menuts. Per acabar, aquesta tardor estrenem una nova col·lecció dirigida als primers lectors: «Contes a contrallum», originals contes amb il·lustracions en forma de siluetes per als menuts que ja s’atreveixen a llegir sols.

Edicions Bromera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal