Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.853 Fotografías: 108.837 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar


Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Associació Amics de la Murta promou la reedició del llibre 'Història del Monestir de Santa Maria de la Murta', escrit en 1773

"A hores d’ara continuem esperant que ens donen cita per a reunir-nos amb el regidor de Medi Ambient"


 

.-000462

Després del parèntesi de l'estiu el passat dia 6 de setembre es va reunir la Junta Directiva de l'Associació AMICS de la MURTA i, entre altres, es va prendre l'acord de sol·licitar les següents reunions: - Amb Isabel Aguilar, com a regidora de Patrimoni Cultural, per a tractar principalment: a) Sobre la reedició de la "Història del Monestir de Santa Maria de la Murta", escrita en 1773 pel Pare Morera. b) Sobre els tràmits de la consolidació del pont de Felip II. c) Sobre la restauració de la Torre dels Coloms que va ser la opció més votada en l'enquesta de l'Ajuntament sobre prioritats de les inversions municipals. - Amb Josep Carreres, com a regidor de Medi Ambient, per a tractar principalment: a) Sobre el Pla Específic de Prevenció d'Incendis de La Murta. b) Sobre el Pla d'Emergències de La Murta. c) Sobre el Pla d'Usos de La Murta. El passat dia 14 de setembre ens reunirem: per part de l’associació AMICS de la MURTA Xavier Blasco, president; Josep Lluís Andrés, vicepresident i Teresa Martí, responsable de medi ambient i per part de l’Ajuntament, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de patrimoni cultural i Agustí Ferrer, arqueòleg municipal. Entre altres es prengueren els acords següents: - Durant el primer semestre de l’any 2018 es reeditarà la “Història del monestir de Santa Maria de la Murta”, escrita l’any 1773 pel Pare Morera. - L’Ajuntament demanarà una reunió urgent amb la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat Valenciana per a tractar sobre el pont de Felip II i la restauració de la Torre dels Coloms; ja que, actualment, els tràmits es troben dins de les seues competències. A Hores d’ara continuem esperant que ens donen cita per a reunir-nos amb el regidor de Medi Ambient.

Francesc Xavier Blasco Vila, Associació Amics de la Murta

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000427
 .-000143 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal