Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui l’autobús urbà serà gratuït per a conmemorar el Dia Mundial sense Cotxes

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, vol commemorar el Dia Mundial sense Cotxes, amb la gratuïtat del transport públic


 

 
._000508 
 

El divendres 22 de setembre se celebra el Dia Mundial sense Cotxes, una acció amb la qual es pretén conscienciar els ciutadans sobre la importància de viure sense dependre dels vehicles. La celebració dels dies sense cotxes, que han cobrat importància ciutadana en els últims anys, motiva a utilitzar transports alternatius que ajuden a reduir l’emissió de fums i contaminació a més de potenciar els costums saludables com caminar o anar en bici. D’esta manera, volem continuar treballant cap a l’objectiu d’aconseguir una ciutat millor.

Es tracta, per tant, d’una proposta pedagògica en el camp de l’educació cívica i ambiental, el propòsit de la qual no pot ser un altre que modificar la cultura de l’automòbil imperant. És per eixe caràcter essencialment cultural i didàctic pel que les iniciatives actuals de les jornades sense cotxe susciten al mateix temps esperances, com la millora de les nostres ciutats, en termes de salut, igualtat de gènere i reducció d’impactes ambientals. Totes estes raons no passen només per unes polítiques socials justes, sinó també per polítiques ambicioses de mobilitat sostenible, orientades a reduir la dependència de l’automòbil, al mateix temps que es potencia l’ús del transport públic a les ciutats.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, vol commemorar el Dia Mundial sense Cotxes, amb la gratuïtat del transport públic durant tota la jornada de divendres 22 de setembre, en totes les línies de l’autobús urbà.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable declara: “Hem de ser conscients que cada dia ens fem còmodes a l’hora de desplaçar-nos, i tal vegada utilitzem el nostre vehicle personal per a fer desplaçaments innecessaris. Al mateix temps, hem de conscienciar-nos que utilitzar el transport públic aporta molts avantatges, per això volem convidar la ciutadania a utilitzar el transport públic el divendres 22 de setembre, que serà gratuït per commemorar el dia Mundial sense Cotxes”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Independentista - 22/09/2017
I per a quan el dia mundial sense autobussos?... ehh?... per a quan?
Vecino - 22/09/2017
Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable declara: “Hem de ser conscients que cada dia ens fem còmodes a l’hora de desplaçar-nos, i tal vegada utilitzem el nostre vehicle personal per a fer desplaçaments innecessaris".
A ti y al resto de políticos que habéis montado este sarao ¿¡qué cojones os importa para qué use o deje de usar mi coche!? Voy a usar mi vehículo para lo que me dé la gana y cuando me dé la gana. Excepto si se cumplen las siguientes cláusulas:
a) Que me paguéis vosotros la gasolina.
b) Que me paguéis vosotros las reparaciones cada vez que entre al taller (ya sea para arreglar un pinchazo o para cambiar la correa de distribución).
c) Que me paguéis vosotros los impuestos (Impuesto de circulación e ITV).
d) Que me paguéis vosotros el seguro.
Si se cumplen las anteriores claúsulas prometo usar el vehículo para lo estrictamente necesario e imprescindible, buscando por mi cuenta alternativas al coche. ¡Es ya lo que faltaba! Que me digan cuando puedo usar una cosa que me cuesta del bolsillo. Es como si me dijeran que en mi propia casa no puedo entrar a una habitación durante unas horas determinadas.
Y lo mismo va para lo ecologistas de manual que usan la bicicleta, ¿o acaso esa bicicleta no ha salido de una fábrica? Gracias a los conductores que mantenemos la calzada con nuestros impuestos vosotros podéis circular. Si no, ¿de qué? Lo que tendrían que hacer es poner un impuesto a los ciclistas. Menos carriles bicis gratis y más contribuir, que ellos también usan la calzada como cualquier vehículo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal