Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira rep la visita del nou secretari general de CCOO-PV, Arturo León

On ha pogut conèixer les polítiques de personal i d’ocupació que està realitzant el consistori


 
 ._000496

El nou secretari general de Comissions Obreres del País Valencià, Arturo León, ha mantingut hui una reunió de presentació i de treball on ha pogut conèixer les polítiques de personal i d’ocupació que està realitzant l’Ajuntament d’Alzira.

En la trobada ha participat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Funció Pública i Desenvolupament Econòmic i Treball, Ivan Martínez i una representació de l’executiva de CCOO de la Ribera- Safor encapçalada pel seu secretari, Josep Antoni Carrascosa.

Per banda de l’Ajuntament d’Alzira, s’han explicat les polítiques dutes a terme per a superar les desigualtats salarials existents en l’ajuntament, així com les convocatòries públiques d’ocupació que s’han représ amb el nou equip de govern (més de 40 en el que portem de legislatura). També han parlat del Consell Econòmic i Social, dels programes d’ocupació, de les ajudes a la contractació laboral i de clàusules socials.

De la mateixa manera l’alcalde, Diego Gómez, ha agraït el suport del sindicat en els tres processos de municipalització que ha dut a terme l’ajuntament amb la ràdio, la piscina i el servei de neteja d’instal•lacions municipals.

En la visita a les instal•lacions de la Clau, el punt d’atenció ciutadana i de coordinació dels expedients electrònics, i de l’agència IDEA, el segon tinent d’alcalde, Ivan Martínez, ha destacat el treball dels funcionaris de la casa. S’ha fet un gran esforç en l’aplicació de l’administració electrònica, que s’ha estés a tots els departaments, així com en el servei públic en formació i ocupació que presta IDEA. Bona mostra d’esta prioritat en l’ocupació és que l’Ajuntament d’Alzira està destinant prop d’un 50% més de recursos en IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Treball.

Per últim, tant l’Ajuntament d’Alzira com Comissions Obreres s’han compromés a continuar col•laborant en el futur.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

                 
._000506                                               ._000507        



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal