Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Alterfines (libre de derechos)
Ver imágenes de esta noticia
1

 'T'atenem en valencià', la nova campanya d’Alzira per a l’hostaleria

La regidoria ha enviat una comunicació a la Unió d’Hostalers d’Alzira, explicant el contingut d’esta acció que incentiva l’ús de la nostra llengua


 

  .-000504

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira ha encetat una campanya de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants del nostre municipi.

La iniciativa pretén donar més visibilitat al valencià en este tipus d’establiments. Per això, es repartiran cartells als bars i restaurants interessats amb l’eslògan “T’atenem en valencià”. L’objectiu és que el client se senta còmode i puga usar-lo sense haver de canviar de llengua, com passa molt a sovint, a pesar que Alzira compte amb un alt percentatge de valencianoparlants.

D’altra banda, la campanya també inclou el repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il•lustres tant valencians com d’altres llocs, així com proverbis universals.

La idea és que s’adherisquen el major nombre d’establiments possible, per tal d’augmentar la seua efectivitat. La regidoria ha enviat una comunicació a la Unió d’Hostalers d’Alzira, explicant el contingut d’esta acció que incentiva l’ús de la nostra llengua.

Per a prendre part en esta campanya de promoció del valencià cal telefonar, com a data límit el 30 d’octubre, al SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), (c/Sant Roc s/n, 2a planta) 96 245 92 50 ext. 318 i 317 o enviar un correu a [email protected] o a la Clau (c/Sant Roc s/n, planta baixa).

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000137
.-000228
.-000367

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal