Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 15 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els tribunals… Mal negoci per a una empresa de salut

Article d’opinió de la Plataforma per la Defensa i Millora de la Sanitat Pública de la Ribera


 

 

 

Des del seu naixement, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Ribera a elaborat propostes, criticant sempre des del respecte i de la millor forma el que hem considerat desajustos en la gestió privada del nostre Departament de Salut. També ha organitzat xerrades a distintes poblacions de la comarca i, darrerament, ha recolzat les decisions del nou govern de la Generalitat quan ha decidit no continuar en la concessió i recuperar la gestió en finalitzar el període de vigència el pròxim 31 de març de 2018.

Contràriament, des d’associacions pròximes a la concessió, actuant com a lobbys de pressió social, fins i tot gestors de la mateixa empresa, han fet un ús abusiu, intolerant i de vegades irrespectuós, de la crítica a la Gestió Pública de la Sanitat Valenciana ara que s’acaba el negoci. Solament cal repassar els cartells a l’hospital, algunes publicacions d’entorns propers a Ribera Salud o la publicitat de l’empresa en les cites als especialistes. No entrarem en detalls de l’alarma social que ha provocat entre la ciutadania de La Ribera en afirmar malintencionadament per la seua part que al termini de la concessió desapareixerien algunes especialitats mèdiques i hauríem de desplaçar-nos a Valencia ciutat a rebre atenció sanitària.

Per això no entenem que Ribera Salud, front a les opinions de la Plataforma, l’única resposta haja estat anar als tribunals volent interposar-nos una querella per defensar el model sanitari públic, en la persona del qui ha estat el coordinador, Eduard Hervàs, al qui se’l cita per a un Acte de Conciliació previ a la demanda per al pròxim 17 d’octubre. Els diners públics no estant per dilatar judicialment el final del contracte i menys per anar contra la opinió, i la llibertat d’expressió del portaveu des les distintes associacions que conformen la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de La Ribera; un altre despropòsit de la empresa.

Ribera Salud que ha gestionat la Sanitat Pública sense entrebancs durant 18 anys, ara ha decidit entrar al terreny polític, qüestionant i judicialitzant totes les decisions del govern valencià i amb la finalitat de fer por i intimidar als components de la Plataforma, ja que no pot fer-ho un a un a cadascuna de les associacions que la formen, interposa accions legals contra el nostre portaveu.

Ribera Salud, que es rebolca per malícia en els tribunals per qualsevol decisió i/o opinió que no li agrada, ja siga de la Conselleria o -com en aquest cas- de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, vol acabar la seua concessió en La Ribera deixant tots els ferits que puga en el camí per tapar alguns forats que li fan aigua. Mal negoci i massa fronts judicials oberts per a una empresa que es dedica a la gestió de la Sanitat Pública i que, a més a més, encara te responsabilitats en alguns Departaments. Hui tots i totes som Eduard Hervás.  

PLATAFORMA per la DEFENSA i MILLORA 

de la SANITAT PÚBLICA de la RIBERA

 

Signen aquest document, en nom de les seues entitats 

Cipria Teodoro (PSOE), Angels López (CC.OO), Alfons C.Polo i Peris (ACDESA P.V), Lola Oltra Gómez (UGT), Mª Lluch Brotons (Intersindical), Josep Bermudez (Mes Algemesi) Daniel Geffner (Podem), Pedro Durán (SIMAP-La Ribera), Consuelo Peris i Mª Jesús Penades (EQUO), MªJosé Dasca Vernich (PSOE Ribera Alta), Josep Ribes i Pascual Ureña Gomis (Compromís) MaBel Aleixandre (PSOE-Alberic), Anna Oliver Borras i Ana Belen Sánchez (AJUDA), Pepe Esteve (UGT), Patricia Martinez Furió i Ivan Martinez Araque (EUPV), Sergi Tomás Perez i Marc Alacreu Samper (Compromis), Frederic Piqueres i Ramiro (Xúquer Viu), Vicent Ginestar Moyano (CCOO P.V), Felix Rosa Amor i Asensio Garcia (EUPV), Josep Quiles i Frances Sanchis ( ERPV), Voro Masó Fos (CC.OO), Paco Sanz (Compromis per L’Alcúdia), Salvador Moscardó Bataller ( Intersindical).

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.  

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal