Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 16 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira amplia les mesures de control de cremes agrícoles

Continua la restricció fins al proper diumenge 29 d’octubre en espera que les condicions climatològiques canvien i se situen en valors normals per a esta època


 

.-000472 

A causa de les altes temperatures i de la sequera, la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha decidit establir una pròrroga per a les mesures de control sobre las cremes agrícoles que estaven prèviament establides per la Resolució de 12 de maig de 2017.

D’esta manera continua la restricció fins al proper diumenge 29 d’octubre en espera que les condicions climatològiques canvien i se situen en valors normals per a esta època.

Pel mateix motiu, la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira ha decidit allargar també les mesures de seguretat en l’ús del foc, de manera que continua sent necessària la tramitació dels permisos de crema de forma personalitzada mitjançant la Clau fins a l’esmentada data segons el criteri de Conselleria.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, demana actuar amb molta precaució per tal d’evitar possibles incendis, ja que Alzira està declarada municipi d’alt risc d’incendi forestal.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

 

.-000271

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
Medioambiente y Naturaleza

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 17/10/2017
La crema de residus agrícoles esdevé, amb molt, la principal causa dels IIFF. Si aquests incendis es produeixen i l'autor havia sol·licitat permís esdevé negligència sense infracció i si no l'havia demanat, el permís, aleshores esdevé negligència amb infracció. Al remat el resultat és el mateix: la pèrdua de massa forestal i del nostre patrimoni mediambiental.
Bé estaria que "la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural" utilitzara el seu rimbombant nom per erradicar per sempre més aquesta tècnica de conreu que ens retrotrau a l'època atàvica dels casadors-recolectors i prohibira les cremes agrícoles independentment de com bufe el vent o de l'humitat relativa de l'aire o de la temperatura ambient... Som a l'europa de 2017 i existeixen manta maneres d'eliminar les restes de poda o de sega sense haver de recòrrer a combustionar-los allà on li vinga el rot al valerós propietari del bancal.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal