Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.876 Fotografías: 108.863 Comentarios de usuarios: 125.581
1

L'Alzira Futbol Sala perd a Mislata (4-1)

Conclou la jornada en la tercera posició de la taula amb 9 punts

._000505

L'Alzira Futbol Sala va perdre dissabte en la seua visita al Pavelló El Quint davant el Mislata per 4 gols a 1. Els de Braulio Correal no pogueren superar a un conjunt local amb més encert i abrigallat per una poblada graderia.

Els primers minuts d’encontre foren igualats, amb arribades per part dels dos conjunts encara que sense massa claredat. De fet, el marcador es va mantenir amb l’empat inicial sense gols fins passat el quart d’hora. Fou Manu Bermúdez l’encarregat de batre a Abel per a fer l’1-0. Malauradament per als visitants no va ser l’única diana, abans del descans Fran Lozano augmentà l’avantatge mislater a dos gols.

La represa heretà l’equilibri dels minuts inicials de l’anterior període. L'Alzira tenia present la remuntada, però amb paciència. Mentrestant, els locals es carregaren prompte de faltes i jugaren condicionats pel cartó els últims 11 minuts, cosa que va permetre que els riberencs foren més incisius en el joc. Així i tot el gol no aplegava i el Mislata s’ho creia cada cop més.

A cinc minuts del final, CrisAraiz va donar-li al partit més emoció si cap en retallar distàncies després d’un encertat xut creuat des de la dreta. Els riberencs ho intentà però no va aconseguir posar les taules. Enmig dels intents per a empatar, un rebuig desafortunat d’Abel Navarro que acaba en domini local va provocar el 3-1. Les possibilitats de puntuar s’esfumaren de seguida. Dani Llopis tancà el marcador des dels 10 metres amb el 4-1 definitiu.

Primera derrota de l'Alzira Futbol Sala que conclou la jornada en la tercera posició de la taula amb 9 punts, per davant estan Mislata i Maristas amb 10. El pròxim dissabte els riberencs visitaran al cuer Nou Almàssera.