Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 20 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira enceta el cicle de conferències dels Premis Literaris

El proper dimarts 24 tindrà lloc la segona de les conferències, “Encara no és tard per a... Lluitar contra el càncer” amb la reconeguda oncòloga Ana Lluch


 

 ._000496

Ahir per la vesprada, s’iniciava a la Casa de la Cultura el cicle de conferències programat amb motiu de la XXIX edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.  L’acte va començar amb l’obertura per part del director de la Fundació Bromera pel Foment de la Lectura, Josep Antoni Fluixà, i de l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

A continuació, va ser el torn de la consellera d’Agricultura, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, amb la conferència inaugural “Encara no és tard per a... protegir el nostre paisatge”, sobre els reptes que té la nostra societat pel que fa al Medi Ambient i la preservació dels espais naturals del territori valencià.

El president del consorci Ribera Valldigna, Salvador Montañana, va ser l’encarregat de fer la presentació d’una ponència en què es van abordar temes com la natura, els espais protegits, l’agricultura o els boscos.

Cebrián es va mostrar agraïda per la inclusió d’estes temàtiques en l’agenda de continguts del cicle per la importància del futur del medi ambient, la recuperació del paisatge i la reversió de la problemàtica de la urbanística descontrolada.

En el seu discurs va incloure cites de Miguel Delibes, Miguel Hernández i, fins i tot, va llegir el poema de Vicent Andrés Estellés “Res no m’agrada tant” per tal de retre homenatge als fruits de les nostres terres.

Finalment, en el torn de preguntes va atendre les nombroses propostes del públic assistent, moltes encaminades a  l’abandonament de pobles i terrenys o la recuperació de l’agricultura com a activitat primària de la nostra comunitat. “Hem d’adaptar-nos millor als reptes del mercat, treballar per a evitar els problemes de rendibilitat i estructurals de la dimensió de les explotacions i la propietat fragmentada. Posar en valor i recuperar l’agricultura valenciana és un repte que hem d’aconseguir entre tots, perquè hi ha futur”.

El proper dimarts 24 tindrà lloc la segona de les conferències, “Encara no és tard per a... Lluitar contra el càncer” amb la reconeguda oncòloga Ana Lluch.  

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaConferencias y PresentacionesLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal