Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El càncer i el canvi climàtic, protagonistes del cicle de conferències dels Premis Literaris 2017 esta setmana

L’oncòloga Ana Lluch i l’ambientòleg Andreu Escrivà són els ponents d’aquesta setmana en el cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira


 

 .-000079

La segona jornada del cicle de conferències, la protagonitzarà la investigadora i oncòloga Ana Lluch, especialitzada en càncer de mama. La doctora Lluch tractarà d’exposar la situació de les investigacions sobre el càncer, i també com es presenta el futur de la lluita contra aquesta malaltia. La conferència, amb el títol «Encara no és tard per a... lluitar contra el càncer?», la presentarà el Dr. Blas Ballester, cap de la Unitat de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari de la Ribera. L’acte tindrà lloc demà dimarts 24 d’octubre, a les 19 h, a la Casa de la Cultura d’Alzira.

La doctora Ana Lluch és catedràtica de Medicina per la Universitat de València i cap del Servei d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital Clínic Universitari de València. L’any 2016 va rebre la Medalla d’Honor del Consell Valencià de Cultura per la seua contribució a la investigació en la lluita contra el càncer de mama.

El següent acte del cicle de conferències serà el dijous 26 d’octubre, a les 19 h. L’ambientòleg Andreu Escrivà tractarà d’explicar els reptes de futur per aturar el canvi climàtic i quins efectes té aquest sobre la nostra societat. El ponent és autor del llibre Encara no és tard. Claus per entendre i aturar el canvi climàtic, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2016. La conferència, sota el títol «Encara no és tard per a... frenar el canvi climàtic?», la presentarà la periodista Reis Juan, i està organitzada conjuntament amb la Universitat de València.

El cicle de conferències d’enguany, del 19 d’octubre al 9 de novembre, tractarà els reptes als quals s’enfronta la nostra societat amb vista al futur, posant sobre la taula alguns dels temes més candents de l’actualitat com el periodisme, el canvi climàtic o la Unió Europea. Aquest últim tema es tractarà la setmana següent amb els exeurodiputats Pedro Agramunt (PP), Andrés Perelló (PSOE-PSPV) i Jordi Sebastià (Compromís). La taula redona, amb el títol «Encara no és tard per a... construir una Europa democràtica i amb valors?», tractarà d’apuntar els reptes que afronta el projecte europeu.

Aquest cicle de conferències és gratuït i està obert a qualsevol persona interessada. A més, està homologat pel CEFIRE de Xàtiva, que expedirà certificats d’assistència als docents en actiu que ho sol·liciten.

Edicions Bromera

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaConferencias y PresentacionesLiteratura
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal