Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala goleja a domicili al Nou Almàssera (2-7)

Una gran actuació d’Abel Navarro en porteria neutralitzà l’impuls local del segon temps


 
.-000462

L'Alzira Futbol Sala no va patir per a fer seua la victòria divendres en la canxa del Nou Almàssera. Els homes de BraulioCorreal golejaren al conjunt local (2-7) i s’adjudicaren els tres punts. Un triomf que permet al conjunt riberenc continuar en la part alta de la taula, a solament un punt dels líders.

El partit començà amb un equilibri tangible que s’anà esfumant amb el pas del temps. Amb el marcador sense gols, els locals crearen jugades perilloses que l'Alzira va saber neutralitzar per tal que el perill no anara a més. Fou a partir del 0-1 quan els alzirenys començaren a dominar l’encontre. Dos gols de Cris i un de José David deixaren el partit amb un 0-3 tranquil•litzador per concloure el primer acte.

Un resultat que l'Alzira va gestionar bé en la represa per tal de consolidar l’avantatge. Superada la mitja hora, Javier Santos acurtà distàncies des del punt de penal, però Xusi de seguida tornà la diferència de tres dianes. Així i tot, el Nou Almàssera va gaudir de bons minuts, però els jugadors locals es toparen amb una gran actuació d’Abel Navarro, qui va evitar qualsevol tipus d’esglai innecessari.

Xavi López i José David ampliaren el marcador fins a les set dianes, mentre que Javier Santos tornà a anotar per a deixar el 2-7 definitiu. Els tres punts mantenen als riberencs en la tercera plaça de la classificació, a un punt de Maristas i Mislata, primer i segon respectivament amb 13 punts. Dissabte els de BraulioCorreal rebran al València FS en el Palau d’Esports d’Alzira a partir de les 17 hores.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 
.-000466
.-000260


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal