Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ha finalitzat la primera edició del Pla d’Ocupació Juvenil: 'Formació + Ocupació'

El pla, amb una dotació pressupostària en 2017 de 350.000 euros, ha empleat a 20 joves


 

 .-000403 

El Pla d’Ocupació «Formació+Ocupació» de l’Ajuntament d’Alzira, que va finalitzar ahir, ha permés contractar 20 joves sense formació, amb l'oportunitat de formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l'Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa). A més, han començat l'FP bàsica i el Graduat Escolar amb la col•laboració de l'IES Luis Suñer.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col•lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball. Des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus també es vol destacar que és un pla pioner que estem ara amb la selecció de les treballadores i treballadors per a la segona edició. Es tracta d’un projecte amb un fort component social; s’ha realitzat un esforç pressupostari i per part dels tècnics important, que procura fomentar la formació i la inserció laboral, amb contractes que trenquen la temporalitat. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació”

El Pla d’Ocupació Juvenil té una dotació pressupostària de 350.000 euros en el 2017. A més a més, se suma als contractes d’un any que ha fet l’Ajuntament, de 43 joves d’un any, amb el projecte T’Avalem, i el taller d’ocupació en matèria forestal, que ha permés la contractació anual de 10 persones, amb un pressupost finançat per fons europeus de més de 700.000 euros.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

._000506                                             
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal